.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Problem sys penisa

Guest

Problem sys penisa

Znam 4e ima dosta podobni temi vyv foruma no nikade ne namerih otgovor na problema si. Na 14 i polovina sym a o6te nqmam sperma.Kolkoto i da lyskam ni6to ne izliza. Molq vi pomognete mi!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Мисля, че скоро имаше подобна тема. НЕ МОЖЕ ДА НЯМАШ СПЕРМА! Няма такова положение. Ако желаеш пиши ми ЛС
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Фен
    Град
    Мелмак
    Spoko 6e ti doide,pri vseki e razli4no.
    Pak i za kade barza6???
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимкИ в подписа!
    /забрана за позлване на такъв!

Guest

Re: Problem sys penisa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Znam 4e ima dosta podobni temi vyv foruma no nikade ne namerih otgovor na problema si. Na 14 i polovina sym a o6te nqmam sperma.Kolkoto i da lyskam ni6to ne izliza. Molq vi pomognete mi!!!!!!!!!!!
    Az sum na 15 i mi e trudno da si biq 4ekii!No imam sperma,ima6 li mokri sani6ta?

Guest

Re: Problem sys penisa

Az sum na 15 i mi e trudno da si biq 4ekii!No imam sperma,ima6 li mokri sani6ta?
    Da imam mokri syni6ta oba4e spermata(ili kakvoto e tam) mi ne e bqla a pove4e bie kym prozra4no.Tova normalno li e?

разбира се!

Град
    Sliven
    Споко е пич все пак си на 14 ще ти дайде

Ще ти кажа само едно: Човече радвай се докато е така, лъскай на воля и навсякаде, това хич не е проблем това е хубаво нещо щот после ще видиш какъв проблем е не да нямаш а да имаш, кат лъснеш после трябва да намериш място да си го изхвърлиш освен това вече трябва да внимаваш докат праиш секс да не стане авария нали ме разбираш ТА РАДВАЙ СЕ ДОКАТ МОЖЕШ ЧЕ ПОСЛЕ...

Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от Sa3ana3a
    Ще ти кажа само едно: Човече радвай се докато е така, лъскай на воля и навсякаде, това хич не е проблем това е хубаво нещо щот после ще видиш какъв проблем е не да нямаш а да имаш, кат лъснеш после трябва да намериш място да си го изхвърлиш освен това вече трябва да внимаваш докат праиш секс да не стане авария нали ме разбираш ТА РАДВАЙ СЕ ДОКАТ МОЖЕШ ЧЕ ПОСЛЕ...
    Даммм прав си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си