- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко човека сте обичли истински
Nulichka...![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ami kum 2-ma sum izpitvala silni 4uvstva!!No tova ne e istinska lubov ,za6toto ne e za cql jivot!Nikoi ot tuk vse o6te ne e sre6tnal isitnskata lubov)) No tova ne ozna4ava,4e ne e izpitval istinski 4uvstva.Ne prosto privli4ane!
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Само един човек съм обичала истински,но за жалост любовта ми беше несподелена...![]()
Нека си призная..2 са. Бях се оттдал напълно на тях и после ... много трудно махнах тъгата в съзнанието ми![]()
1![]()
![]()
и още го обичам,за жалост не е споделено,но се радвам на приятелството му и съм щастлива,че той е намерил щастието си,макар и с друга
![]()
1![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
vsi4kite si gadjeta do sega..a te sa bili kam 10-11
Хм,ти май бъркаш..обичта с привличанетоПървоначално написано от Анонимко
Многоо лошо така..предполагам,че си ходила със всяко едно от тях по...седмица две.. и твърдиш,че си ги обичала!Ауу много си зле
![]()
[color=
Само един...вече почти две години направо незнам..много си го обичам и незнам какво да правя вече!![]()
1-no :P
Като изключим близки и роднини.. обичам само 1 момче,и до сега съм се залагвала няколко пъти след връзка.. " оОо с него бече различно.. обичах го.." и така нататък.. , но сега когато го усетих наистина чувството . ..какво е магическо усещане ... и съм адски много щаслива
mi...
2-ma istinski a vsi4ko ostanali s koito sym hodila sa bili samo za kamuflaj,t.e za da zabravq 4oveka koito sym obi4ala istinski![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
az iskam da popitam za6to v anketata nqma variqnt "nito edin"???????????
az do sega sum haresvala mn mom4eta no ne moga da opredelq dali sum gi obi4ala.A mai samo sum si milila taka nz o6te kakvo e da obi4a6![]()
![]()
![]()
![]()
az pak samo 2-ma !!!
Доколкото си спомням май нито един,поне до сега.Надявам се скоро найстина да срешна истинската любов и тя да буде споделена разбира се.В предишни връзки съм си мислила,че обичам дадения човек,но в течение на обстоятелствата осъзнавах,че колкото и да харесвам приятеля си това не е истинска обич..
:P
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
dammm bonboneno^mace
e prava !!!!!
Щото анкетата е създадена доста преди ти да се регнеш тука.Не съм те предвидилПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
Ми аз и да напиша колко то вече няма значение...обичала съм 3ма но третия (регнат е във форума) се оказа ,че е играел просто един театър през цялото време...
1 ili 2-ma .. ne sym sigurna.. zashtoto sa dvama razlichni dushi kam koito sym imala razlichni chuvstva i ne moga da gi sapostavqm..
0
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
3
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
двама..и то непосредствено...един след друг...сега...от 2 стола..на земята
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
Edin i vinagi nego shte si obi4am!!!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]