- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко човека сте обичли истински
двама... поне така предполагам... Първият и едно от най-нежните и стеснителни момчета, което познавам... поне с мен. иначе си беше Лошото момче... абе, злато с една дума.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Истински само в две момичета съм се влюбвал...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
istinski 1 kato se zamislq i pogledna realno![]()
3 жени..
Samo edin !![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
obi4ala sum i vse o6te obi4am samo edin edinstven 4ovek moeto segashno gadje![]()
обичала съм,но едва ли може да се нарече истински...затова 0![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Edin edinstven,koito sym go obichala istinski![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Кво ства тука?
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
аз 2 момичета.....но първото беше когато и двамата бяхме на 15.......така че няма ко да го броя, за мен любов на тази възраст е пресилено казано. но сега....сега вече твърдо е истинска
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Един единствен... само веднъж се обича.... и правете разлика м/у симпатия, харесване, привличане, влюбване и обич тва са съвсем различни неща..... но мн малко хора правят разликата
Be yourself no matter what the others say!
Imah edna naistina istinska lubov i o6te ne moga da preodoleq, 4e s tova mom4e ne sme zaedno.
1![]()
Трудно ми е да кажа...1 със сигурностНапоследък се замислям дали не са станали двама?!
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
lubov ... taka po detski ... ohooooo bezbroi ... no istinski s cqloto si sarce i dusha 1
До сега съм обичала истински само един човек.Това е момчето с което съм сега.Всички други са били глупави прищявки и втълпяване на по големи чувства от харесване.
Един и за още един съм се заблуждавала ама не е било така.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
spored men istinskata lubov e samo edna(kolkoto i banalno da vi zvu4i)
TAka 4e ne znam dali tova koeto izpitvam k1m moq 4oveke to4no lubov,no naistina imam silni 4uvstva k1m nego
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Еми..истински маи никога..но има много време...![]()
dvama i sega6niqt,vtoriqt e jenen,no umiram za nego i mnogo mi lipsva,kogato ne e do men.....
а защо няма и отговор ...николко .... се пак има някои 13-15 годишни дечица ....и аз съм сред тях ...![]()
иначе по темата-0
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Хората който сам обичала са много секи обичам разбира се по различен начин но един единствен сам обичала.... прекалено много и все още е така!Обичам те саш!!!!
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
1!!!
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !