- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко човека сте обичли истински
2 sa moite momcheta i s edinia dori i kato skasahme produljavame da se obichame
не мога да броя до толкова..
аз обичам всички хора на земята,защото във всеки има нещо което заслужава да бъде обичано.
Ами само един човек,който ми показа какво е любовта.Той е любовта на живота ми и знам,че никога няма да срещна момче като него,защото той е единствен за мен.Искам цял живот да съм с него.
една единствена но вече не сме заедно![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
v jivota si 4ovek sreshta samo 1 4ovek,koito obi4a istinski,i (da se nadqvame)zavinagi,tozi 4ovek raztarsva jivota mu iz osnovi,kara go na se promeni do neoznavaemost i mu dava krile dori i v nai-beznadejnata situaciq,obi4a go vapreki nedostatacite mu,haresva go dori rano sutrin -roshav i sunenmisli parvo za 4oveka do sebe si i sled tova za samiq sebe si...pomislete si tova s kolko ot 5-10te koito ste `obi4ali istinski` vi se e slu4valo...![]()
![]()
xaxaxa mi nemoe gi prebroq ve4ee xaxaaxne be buzikam se samo 2 sum obi4al kakto trqq
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
2.
Уан![]()
До сега съм имала истински 4увства към двама
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
в същото положение съм ,само че с бившия ми приятелПървоначално написано от LoVe_BoY{P}
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
ko te ebe kolko dali sam obi4am\l nqkoi ili ne
2ma
ako stava vupros za liubov,a ne za obi4 - samo 1!!!
obicham i shte prodyljavam da obicham samo edin i se radvam che tazi liubov e spodelena, zashtoto sega shteshe da mi e mnogo trudno da jiveq.
0 и kimi_raikonen 6to nqma takav otg.
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
az sum obi4ala istinski 2ma![]()
AZ SUM SI AZ I NIKOI DRUG ROGAT BOKLUK!!!
Само към един и не спирам да го обичам.![]()
Бях супер привързана към бившия си обаче, но не го обичах.
Когато се влюбиш, първо се забелязва от околните, после го осъзнаваш и ти.Първоначално написано от Анонимко
Като ти се случи и на теб, ще разбереш.
За да не е спам - Обичала съм и обичам само един човек и до ден днешен.
Нямаме бъдеще заедно, това е лошото, но с времето и годините факта се приема.
ОБИЧАЛА СЪМ И ОБИЧАМ ИСТИНСКИ 1 ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК.... от почти 1 година го познавам като човек.... и накрая се сбъдна 'мечтата' ми да съм с него![]()