- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко човека сте обичли истински
мии, обичам в момента едно момче (гаджока) и мисля,4е го обичам истински...
![]()
az si misleh 4e sum obi4al, no sled kato sre6nah edno momi4e, v koeto se vlubih purvo ot pruv pogled - na plaja, posle se osmelih i se zapoznah, vlubih se povtorno i o6te po silno v neq, polu4i se, prejivqh mn i razli4ni periodi s neq na 6tastie i ne tolkova 6tastie i sled vsi4ko, sega znam 4e kum neq izpitvam ne6to dori mnogo pove4e ot istinska obi4![]()
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ti si nai qkutu myziiiiiiiiiiiiiiiiiПървоначално написано от WindWaker
love ya {{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
Nito edin. Moga da obi4am nqkoi istinski,no znam 4e toi nqma da go napravi. Prosto ne smqtam 4e nqkoi 15-16 godi6en teen moje da obi4a.
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
Само едно момче съм обичала истински!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Вече 2ма.
един
Mi kam tochno 2-ma...i s ediniq sega sme na pyt da sme pak zaedno i mnogo se radvam![]()
Koito ne me haresva,da me pribere u tqh da ne me gledat horata!!!
edin edinstveen![]()
![]()
dvama![]()
![]()
![]()
Само един.... и продължавам да си го обичкам!
[color=
Гласувах за двама,ама май само един!
Za sega samo 1,no estestveno toi ne mi obru6ta vnimanie i mai me otbqgva,koeto mnogo me natujava.
Mira bien, todo va mal y todo est
Am samo edin edinstven sum obi4ala istinski i 6te obi4am .. razdeleni sme sega s nego no ako ospeq da si go vurna 6te sum nai 6tastlivata na sveta mn go obi4am i nqma da obi4am nikoi kato nego
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
1![]()
P.S. нз дали е истинска... но едва ли има някакво по-силно чувство, с което да се сравни...просто...![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
това момиче с което съм вмомента , единствено него обичам истински колкото живота си!
edin
samo edin no mn silno i vupreki 4e v momenta ne sme zaedno mn skoro otnovo 6e mojem da budem samo dvamata i 6e sum v raq![]()
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Само един.
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
2ma
be6e strahotno
liubovta be6e spodelena i sega i s dvamata sam v mn dobri otno6eniq