- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кефите ли ми се?
Аз лично смятам, че съм изключително умел стратег и патриот. Как смятате вие?
Admin-Coki:
Намали големината на снимките в подписа ти и не публикувай пречупени кръстове- забранено е!
Хайл, майн фюрер !
Ама си се объркал нещо ! Аз съм Фюрера !!!
Аз съм фюрерътТОЧКА
![]()
Admin-Coki:
Намали големината на снимките в подписа ти и не публикувай пречупени кръстове- забранено е!
Аз съм ти заклета фенка![]()
![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Толкова си грозен, че даже сопола ти бяга от теб!Първоначално написано от Adolf_Hitler
DA JIVEE PUNK-A!!!!![]()
![]()
Значи, само който е с чисто бяла кожа, е човек. Дали този, който написа за нисшите раси, е с бяла кожа? Ако си мургав, не си човек!
И аз мразя циганите, но не защото са нисша раса, а защото изглеждат грозно и тормозят нашето общество.
Какво общо има това понятие "ПЪНК" с чистотата на бялата раса и с мен?Първоначално написано от spidey
Admin-Coki:
Awe choveche, ti sluchaino da nqmash nqkakvi psihicheski otkloneniq??Първоначално написано от Adolf_Hitler
![]()
Everything's gonna be alright...
Знаете ли,че от костите на 1 човек може да се извлече 2 килограма тебешир?!Ей фюрер,да те питам,ти колко тебешир направи!Откакто разбрах за тоя факт от discovery ме е гнус да го пипам!
*ПРОООООЗЯВ*Първоначално написано от exploitedteen
Няма ли най-накрая всички анти-нацисти, анти-патриоти и комунистически пешки да ме оставят на мира. Знам мнението Ви за мен, както и Вие знаете моето мнение за вас. С това текстче по-горе не ми показвате нищо ново. Третият райх ще се възроди![]()
Admin-Coki:
11 точка от правилника!