.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен

Изрусяване на косата

s kakvo moga da si izsletlq kosata ama po estestven pyt..smisal da ne e s boq ili kana ili tam kfito raboti drugi uvrejda6ti ima.. kazvali sa mi 4e ss limoni stava, vie znaete li nqkoi trik aide 10x predvaritelno )

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Re: Izrusqvane na kosa

Цитирай Първоначално написано от moreLi
    s kakvo moga da si izsletlq kosata ama po estestven pyt..smisal da ne e s boq ili kana ili tam kfito raboti drugi uvrejda6ti ima.. kazvali sa mi 4e ss limoni stava, vie znaete li nqkoi trik aide 10x predvaritelno )
    S laika i limoni sam 4uvala,no edinstvenoto ,koeto 6te postigne6 e,da si izmarasi6 kosata Ne vqrvam da stane rusa,nai-mnogo da pridobie lek svetal ottenak i to ne za dalgo
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Za kvo vi e da stavate blondinki
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

moreli``
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dataworm
    Za kvo vi e da stavate blondinki
    ne sam kazala rusa, kazah izsvetlqvane..

Супер фен
    Град
    sofia
    s laika sum 4uvala no trqbva i silno slunce, no taka ili ina4e ako ima efekt toi 6te e minimalen

Град
    Пловдив
    Първо на първо може да се изсветли не само за малко с лайка.Аз така си я поизсветлих,макар и малък,ефекта не е толкова нетраен.
    Второ на второ изобщо не се мърси косата,ами ме оттърва и от пърхота и не ми е така мазна.
    Трето на трето лимона е само за мазна коса!

4uvala sym, 4e stava i s kislorodna voda, ama ne sym sigurna dali izob6to ima nqkyv efekt, nito dali e dobre za samata kosa i nqma li da se izto6ti

moreli``
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Muha_bez_glava
    4uvala sym, 4e stava i s kislorodna voda, ama ne sym sigurna dali izob6to ima nqkyv efekt, nito dali e dobre za samata kosa i nqma li da se izto6ti

kislorodnata voda e vredna mai..a tfa s laikata kak to4no stava??

Супер фен
    Град
    твоето легло=)

Цитирай Първоначално написано от moreLi
    ако косата ти е тъмна-няма начин...
    иначе може с кислородна вода...с лайка....но ефекта е нулев.
    има едни шампоании на "лореал"продават се само във фризиорските салони та те могат да ти изсветлят малко косата и не са вредни.

Ами ако по принцип косата ти е светла съм чела, че можеш да я изсветлиш още малко като и сложиш лимонов сок и седиш 1 час на слънце.
    Ама нещо не ми се вярва да действа! То ако ставаше така лесно...

Град
    Пловдив
    С лайката става така-сваряваш си чайче,без да го подслаждаш( ) и като си измиеш и изплакнеш косата,я плакнеш още един път,с чайчето.
    Шампоан,който да не е вреден?Няма такъв!!!А щом изсветлява косата,е доооста вреден!!!

moita kosa be6e tamno kafqva po4ti 4erna i si q izsvetlih s kislorodna voda 3% ma to se pravi s 6% za po golqm efekt e rezultata e 4e sega kosata mi e svetlo kafqva sas zlatisti otenaci i mnogo me radva
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от magneziq
    moita kosa be6e tamno kafqva po4ti 4erna i si q izsvetlih s kislorodna voda 3% ma to se pravi s 6% za po golqm efekt e rezultata e 4e sega kosata mi e svetlo kafqva sas zlatisti otenaci i mnogo me radva
    И как го свърши тоя номер?аз опитах в/у кичур с 30% и единствения ефект беше побелелите ми пръсти и болката във всяка мааалка раничка:/ ама на косата ми нищо и нямаше.А исках да го направя възможно най-светло(считай бяло)

да се изрусиш по естествен начин (много смешно ми звучи тоя израз)
    иначе с кислородна вода наистина става. Пръскаш редовно, висиш на слънце и гутоу

pisha v taq tema za da ne otvarqm nova.. iskashe mi se da se napravq rusa kupih si boq na loreal .. kosata mi stana rujdivo sredno mejdu ruso i kestenqvo..ne che beshe gadno no prosto nishto obshto s tova koeto pishe (ochakvashe se)..vchera si vzeh boq na garnier pak rusa (i 2te boi sa tumnno ruso az ne iskam platineno nqkakvo) .. obache cveta kato che li izobshto ne se promeni.. obmislqh varianta da hodq na frizior obache tam sigurno shte mi obezcvetqt kosata aa ne iskam..puk i vseki putt kato mi izrastnat korenite shte trqbva da hodq..ii mi se iskashe sama da go napravq :/ ima li nqkoq rusokoska koqto da moje da pomogne po vuprosa? zabravih da kaja che estestvenata mi kosa e svetlo kestenqva
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

А как да се потъмни коса освен с боя

macko samo blondor ama ot li4en opit ti kazvam kosata sled tova e ujasna mnogo se izto6tava az ot 4erna stanah rusa izrusih se predi 4 meseca i kosata mi o6te ne se savzela

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Естествените начини са пълна измишлиотина, ако искаш да погрознееш пробвай
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от Muha_bez_glava
    Има ефект ама през лятото когато има силно слунце и то не се става блондинка ами само малко се изсветлява!!! :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    темата е стара и обсъждана вече:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=154936

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си