- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Narkoticite
Iskam da popitam kakvo vi e mnenieto za narkoticite?
Vuprosa mi e kum hora upotrebqvali powe4eto vidowe narkotici,pomognali li sa im ili sa im navredili v jivota?
Sushto poneje imam golqm interes nqkoi tuk upotrebqval li e lsd ili meskalin ??
:)
Moje6e da si napravi6 edna priqtna razhodka iz celq forum i da otkrie6 pone 2000 temi za narkoticite!
Mi az sum protiv vsqkakvi takiva raboti!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
наркотиците ме направиха това което съм![]()
![]()
Ми нямам нищо против тях...аз не се друсам много даже изобщо да не кажа пробвала съм наркотик,ми яко ми беше,но нямам интерес да се зарибявам![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
dataworm, имаш много хубави мишки, опитах се и аз да танцувам като тях![]()
Аз нямам специално отношение към наркотиците, но като се замисля, не ги харесвам много...Само не виждам защо хората включват тревата към наркотиците.....
Лично аз нямам нужда от наркотици и така съм си достатъчно весел,който е комплексар да пуши,друса,шмърка ...
Ako iska6 da stane6 droga gi probvai! 4ao pi4
da be,a ti puk qvno si mn ograni4en.zna4i kato drusa6,pie6,pu6i6 si kompleksar?...hm,interesna logika vkarva6.i moga s ruka na curceto da zaqvq 4e v toq forum nai-inteligentnite i ymni hora se drusat,ybejdavala sam se mnogokratno v tova ot postovete im
koito gi zima 6ti kaje 4e e nooo qko to si e taka koito ne gi zima 6ti kaje 4e e nai lo6o i gadno ne6to na sveta
Teмата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!