.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol

euhh kakvo da se prai?!

ako vsi4kite vi priqteli s koito druzite pushat.. samo vie ne!!!

mn puti sa vi predlagali a vie NE!! no taka samo se od dalechavat od vas: toga se zapochnete li da pushite? da spasite priqtelstvoto?

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Re: euhh kakvo da se prai?!

Xax, probvala sam, no ne sas namerenie da zapo4vam da pu6a i sam golqmo inat4e, nikoi ne moje da me nakara da napravq ne6to protiv volqta mi Puk i ako sa mi istinski priqteli nikoga nqma da me ostavqt zaradi ednite cigari, basi i sme6nite trqbva da sa
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

moje bi da...makar che si pusha taka che niama da imam akuv problem

Голям фен
    Град
    S o F i A
    e te mogat da si pu6at,a ti da si dviji6 s tqh. za6to puk trqbva da pu6i6? az ne bih zapo4nala ne6to bez da go iskam, za da spasq ne6to ,koeto rano ili kusno 6te se razpadne.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

az ne pu6a,mn pati sa mi predlagali ama mn,no tva ni6to ne promenq do sega ne sam gubila priqteli zaradi tva,nadqvam se taka da si ostane.

V moqta kompaniq ima edno takova mom4e vseki put prez cqloto lqto kogato nie pu6ehme toi sede6e i ni gleda6e.Mnogo puti sme go karali no toi ne iska i do den dne6en kogato se napu6im toi e s nas i na se deli,veseli se s nas i produljava da se subira tam bez da pu6i-evala mu kazvam!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Приятелите ми имат достатъчно акъл в главата за да не пушат. Нямам проблеми с тях. А пък ако случайно се намери такъв дето пуши и вече неще да си говорим или нещо такова само защото аз не пуша значи е някъв 10 годишен олигофрен

Az pusha...v kompaniqta ima obache i nepushachi, obache nito gi karame, nito gi obvinqvame za tova. Vseki si e v pravoto dsa pravi kakvoto si poiska. Moje bi takiva priqteli ne dyrjat mnogo na nepushacha.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

OFF TVA E SUPER TUPO,KAK MOJE NQKOI DA TI E PRIQTEL SAMO ZARADI TVA DALI PUSHISH ILI NE!?MOJE BI 2-3 CHOVEKA OT VSICHKI,SKOITO KONTAKTUVAM NE PUSHAT I KAKVO OT TOVA TVA NE MI PRECHI DA SE VIJDAME VSEKI DEN

Az bih po4nal da pusha
    Админ-Цоки:
    Моля, въздържай се от подобни призиви!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс

Цитирай Първоначално написано от honey_reflection

mn puti sa vi predlagali a vie NE!! no taka samo se od dalechavat od vas: toga se zapochnete li da pushite? da spasite priqtelstvoto?
    Позната работа...в компанията,която движех докато бях на даскало,всички пушеха!И много пъти са ми предлагали и аз да го правя,но на мен не ми харесва,пък и мисля,че е супер тъпо.Да си тровиш здравето,заради някакви цигари
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен
    Град
    United We Love You
    chak pyk da pushish za da ti ostanat priqteli.bah gi v priqtelite togava..
    т. 2, 9

Pak kusno otgovarqm!Mi ne,ne smqtam,4e trqbva da propu6a!Probvah,ma mislq,4e izglejdah jalak!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Град
    In^The^Hell

Цитирай Първоначално написано от honey_reflection

Xa mila,6tom ako ne pu6i6 se otdale4avat ot teb,na4i prosto ne sa ti istinski fr govori s tqx za tva
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си