- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- групова чикия
az sym ZA !!!
za6to ne ... igral sam na LimP BizKIt) golqm kupon e ... ama nakraq ne go sa4uvstvam toq koito svyr6i posleden
![]()
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Хората,които го правят са олигофрени
typo e!
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
ekstra e!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Предполагам ,че ви звучи отвратително ,но на мен ми се е случвало нещо подобно . Преди 2 години един приятел ме нави да си биеме чикии един на друг (тогава бях на 14) , в началото изобщо не исках ,но в крайна сметка се съгласих и останах приятно изненадан . Наистина много ми хареса ... от тогава не съм правил подобни неща с момчета ,но ако ми се отдаде шанс , ще го използвам ! Не мисля че е педалско да направиш подобно нещо , ако всичко е просто на приятелси отношения...![]()
bitch,I'm special !
Тъпо е![]()
хах тооо ти мислиш че не е педалско, но тъй малкия кретен брадчед ми зел се наебал с някъв ... (тъй де 3-4 клас, нооо масова чикия тез двамата, зел предложил "на шега" да се наебат... маа то тогаз дошъл още един и тръгнали го навиват ии после... педалска история квво да кажа) ...
тъй де идеята за ЛИМП БИЗКИТЕ ме изкефиноо мисля че е добре да се включат момичета в играта, за да е интересна, иначе ще земат се наебат момчетата...
typo e;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ами доколто знам и аз - често се среща. И ние момчетата не бихме се гушкали за здрасти, да ходим под ръчичка, па и да се целуваме, ама...
за мен това не е тъпо....това е страаашно тъпо
не бих го направил![]()
за момчета е глупаво ако е това което си мисля ама я едно момче да види как две пички си скречират дали няма да се изкефи хах
super qko si e !!!CHIKIQ PARTYI MOMCHETO V KOITO BQHME POSTILASHE VESTNICI CHE KILIMA BIL PODARYK NA MAIKAMU
![]()
Ма много тъпо това , бе !!!!![]()
Екстра тъпо е!
Ами на който както му харесва,ако няма притеснение може и да е забавно.
Абе бате ти да ен си обарнал резбатаПървоначално написано от doki_m
че да задаваш такав вапрос?
хммм и от това ще излези,че сме педали
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!