Оф аз много се бях навила обаче преди няколко дена получих някаква ши*ана инфекция и майка ми ме дърпа и отидохме на доктор и той ми каза да не нося повече никфи обеци особенно ако не са златни (бахти глупостта) щото съм си пробила сама и съм сложила "дефектна обеца" и ся имам възпаление и на лимфните възли и кат си сложа гривна или обеца се надувам кат тиква...![]()
![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
и защо пък да не става с подръчни материали?
аз си направих 8 милиметра(мойта гордост)
почнах от клечка за зъби омотана в тиксо-
после пълнител - по-дебел пълнител - не помня
кво после - малка сламка - по-голяма сламка -
сламка от макдоналдс - моливО.о
и сега съм с парченце от флумастер
Флешовете смърдят (и в прекия и в преносния смисъл)!
Мраза ги!
Ъъ...тфа не ми стана ясно как се омотава клечка за зъби в тиксо?!Първоначално написано от Lola Bunny
И за колко време го направи 8мм?
".... so ... can we move on?!!!"
Click
ahaha ako gi 4istish redovno ne smurdqt![]()
da go zabeleja na maika ti v zadniq vhod.pisna mi na kura ot nekompetentni lalajiiПървоначално написано от Стеснителната
purvo ne se kazva "fle6" a "stretcher",vtoro tova ne e piercing,treto - ti su6to moje da si mnogo gadna ako te sre6tna nqkude na ulicata oba4e nqma da ti kaja "ti si nai-gadniqt vid 4ove6ko prevuplu6tenie",4etvurto - boli ako si putka (v prenosniq smisul),tva e vse edno da kaje6 "ne bih si napravil/a tattoo 6toto 6e me bockat s igla,peto - az v momenta sum s 12mm i na dvete u6i i 6te gi pravq na 16,za men tova e nai-qkata golemina,po-golemi ne mi haresvat,tezi sa perfect.6esto i ne posledno - ne si raz6irqvaite u6ite sami,6te sujalqvate.sedmo - svivat se ako 6te da sa 444mm,prosto trqbva vreme.osmo(mai) - ot stretcher do stretcher ima razlika ne vsi4ki sa "krateri"(debil) ima i takiva koito sa na principa bullet - demek plutni sa.deveto - durvenite ne smurdqt,a rugite prosto trqbva da se miqt,4ovek ako ima normalni higienni navici nqma da ima problemi.Първоначално написано от Tedka-Medka
6to?Първоначално написано от justinsfhc
zimash kle4ka i tikso i motash...Първоначално написано от Death_F
tolko li e slojno da se setish bahti O.o
lola bunny 6toto stavat razni mnogo mirizlivi infekcii i putki maini,osven tva ima seriozen 6ans da si presili6 kojata na mekata 4ast na uhoto i da si pri4ini6 nqkoe skusvane,izturbu6vane i sumati drugi takiva ne6ta.horata si imat raz6iriteli,gentamicini i drugi razni mazila i sposobiq s koito si vur6at rabotata v studia.i az sum se raz6irqval sam i efektut be6e...zle..
zabravih da spomena ne6to v predniq mi post.ob6toprietite tempove za raz6irqvane sa milimetur na sedmica.neznam koi be6e napisal 4e mojelo za 20 min da ti napravqt stretchera 12 mm ama se luje jestoko...
p.s.kato kazvam mm na sedmica tva ne zna4i 4e ne moje da se napravi raz6irenie ot pove4e mm na vednuj.prosto kolkoto mm raz6irqvate nakup tolkova sedmici posle trqbva da vi po4ine pridobivkata na uhoto.
луда ли си не си прави.на гаджето 8мм имаше и не му зараснаха и ся седи супер грозно и нормалните обици висват надолу
abe kvi filmi vkarva6 be...az kato vlqza v pit-a na nqkoi live si svalqm 12kite da ne gi zagubq i sled dva 4asa kato izlqza sa mi se svili dupkite s pone milimetur.are stiga ste se obajdali razni hora bez da imate ponqtie za kvo si govorim.
туй е спр газарщина ;д ма ми е спр противно!
некво всеки 2ри човек по улицата си има флеш...гледам некфи огромни(БУКВАЛНО) дупки в ушите на хората...некфа черна дупка зейнала в ухото му.
гадно ми стаа даже като си помисля!тфа е ебати простотията!
виж...да си направиш цялото ухо в обици е 1...а да си направиш кратер в ухото съвсем друго ;д
майка не ми дава да си правя пиърсинг,но като се върна некой ден с обица на пъпа и цялото ми ухо в обици ше види тя ;д най мноо да ми откъснат ухото,разбирш ли ;д велико!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
а пък обицата на пъпа е толко изтърканоПървоначално написано от samoubiika
неее не ми допада
а защо трябва да съм в крак с модата и огромна дупка в ухотоПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
намери се кой да говори за грозотия...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Абе напоследък много зе да ви кефи да ровите из някви забравени теми![]()
Някои такива простотии са писали, че чак се плаша...
Не виждам нищо лошо в това, даже в момента съм в процес на правене на моя.
и аз тека ...Първоначално написано от Pedigree
ама съм толкова назад ,че чак ме срам
2-3ммза една вечер
абе аз кат тъпи4ка да питам понеже и аз мисля да си правя от къде мога да си взема разширител и колко кинтаи до колко мм зараства със сигорност
![]()
абе аз кат тъпи4ка да питам понеже и аз мисля да си правя от къде мога да си взема разширител и колко кинтаи до колко мм зараства със сигорност
![]()