За мен всякакъв вид пирсинг е ГРОЗЕН!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не, къпя си гоПървоначално написано от Decu
Вили смърди обаче...
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
офф ми като не ви харесва не гледайте, не си правете,не обсъждайте нещо което не желаете да е във вашата компетенция...
а да кажа за моя8,5 е, бих си го разширила ама ще стои грозно...пък и мирише да,ама само като го разтъркам...що се отнася да правенето естествено че сам е най- добрия вариянт, просто си намери разширител и за няколко дни дори си готов...
ииии....ако обичате не го правете модерно....
еми започнах преди 1семица а сега съм с 4мм обаче е на втората ми дупка и ше го направя 5мм не повече. да ви кажа не само с разширител става аз почнах с клечка за зъби и с разни сламки в момента съм със сламка от близалка. с клечки е доста опасно защото може някоя треска да се набие в ухото и става страшно....така че ако нямате разширители търсете нещо пластмасово или клечките ги увивайте в тиксо. еднма моя приятелка има 5мм цяло лято стоя без флеш и не се сви но предполагам че за по дълго време за около 1год няма да си личи.... НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОМОГНАЛА
еми аз имам 6 мм иии за 8 дена го направих ... зараства до 2 мм ииии аз не съжалявам че си го направих ... :Д
Въпрос на личен избор всеки го прави за себе си .Важно е той да се харесва а не вие да го харесвате.Може да си прави квото иска с тялото вие вместо да му помогнете го хейтвате