.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Hybrid View

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    май ще се повторя, но психеделиците( нари4ани още халюциногени и ентеогени) не са наркотици,
    и според някои историци, археолози и спелеолози много вероятно е Homo Sapiens да е възникнал като вид, познаващ абстрактното мислене, изкуството и вярата в отдвъдното благодарение на ентеогените и по- специалнона гъбите . Неандерталците също са познавали оръдията на труда и даже са можели да използват огъня, но Сапиенсите освен тези умения са се занимавали с изкуство...
    украсявали са копията си, жилищата си, телата си... най-старите изображения са изображения на гъби Exclamation и редом с тях-отпе4атъци от длани.

От зората на 4ове4еството до ден днешен художниците и другите хора на изкуството творят като съединяват съзнанието си с духовете на "растенията на Силата"..

гостенка
    Guest

Re: За или против психотропните(психеделичн ) наркотици

разбира се че тревата и гъбите,тъй като са натурални не са толкова вредни и няма лошо,ако не си страхливец и спек(защото при тях се появяват лоши халюцинации)да пробваш и да си направиш удоволствието,защото изживяването наистина си заслужава!за хиляден пат вероятно ще повторя,че тревата е много по-безвредна от алкохола или синтетиките,с които силно се бласкат младите фешанчета! естествените субстанции за повсигане на настроението не са наркотици и не са смъртоносни в нормални количества!замислете се щом предците ни,които са ги открили са се развили до нас сега,благодарение на тях!не разбирам какво само ревете,та ревете!ЛСД наистина си е опасно,защото е много силно,но и то си е наторално и се произвевда от някаква бактерия,която първо е била открита случаино в пшеницата!според експерименти направени с доброволци,ЛСД те отнася или в рая или в ада!зависи от психиката ти,но ако е в рая,няма да сайеляваш нито да умреш!колкото до марихуаната,тя вече се използва като лекарствен продукт и действа много добре,тай като е натурална!това е единственото,което успокоява шизофрениците в тежко състояние!така че мога да кажа само ПУШЕТЕ жместо да пиете!

гостенка
    Guest

Re: За или против психотропните(психеделичн ) наркотици

разбира се че тревата и гъбите,тъй като са натурални не са толкова вредни и няма лошо,ако не си страхливец и спек(защото при тях се появяват лоши халюцинации)да пробваш и да си направиш удоволствието,защото изживяването наистина си заслужава!за хиляден пат вероятно ще повторя,че тревата е много по-безвредна от алкохола или синтетиките,с които силно се бласкат младите фешанчета! естествените субстанции за повсигане на настроението не са наркотици и не са смъртоносни в нормални количества!замислете се щом предците ни,които са ги открили са се развили до нас сега,благодарение на тях!не разбирам какво само ревете,та ревете!ЛСД наистина си е опасно,защото е много силно,но и то си е наторално и се произвевда от някаква бактерия,която първо е била открита случаино в пшеницата!според експерименти направени с доброволци,ЛСД те отнася или в рая или в ада!зависи от психиката ти,но ако е в рая,няма да сайеляваш нито да умреш!колкото до марихуаната,тя вече се използва като лекарствен продукт и действа много добре,тай като е натурална!това е единственото,което успокоява шизофрениците в тежко състояние!така че мога да кажа само ПУШЕТЕ вместо да пиете!

Град
    OUT OF SPACE
    ZA

Град
    U nas
    dammm
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

GanJa`MIND
    Guest
    abe vie ste adskite typaci nqkoi mi obesnqvat 4e priqtelite um umreli ot narkotici ...abe ei myrliiiii kato sa bili zaka4eni na heroin 6e mrat ...taka e kato sa typaci da sa si pu6ili jointa ...da sa si qli gybki i t.n. a za LSD mi 6e im se 6itne mozyka 6toto za zimali nekyv bokluk v BG nqma LSD-25 na6ite typaci ne mogat da go pravqt na men me4tata mi e LSD no nikoga nqma da si vzema ot Bylgariq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i kato ne ste opivali ni6to drugo osven vigari i alkohol ne mi obqsnqvaite detski laina takiva

NBG
    Guest
    Повечето от вас едвали са пробвали горепосочените ще ги нарека неща за по кратко ... но си мисля че няма сми да говорим след като не сме опитвали а ако се опитвате да се праите на интересни че се едно сте пробвали а всъщност не сте ... тфа е глупаво поне според мен и аз не съм пробвал ... но има време ще поживеем пък може и да пробваме

flash4op
    Guest
    dlyjni sme da probvame vsi4ko koeto se predlaga na pazara....! \/

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от NBG
    Повечето от вас едвали са пробвали горепосочените ще ги нарека неща за по кратко ... но си мисля че няма сми да говорим след като не сме опитвали а ако се опитвате да се праите на интересни че се едно сте пробвали а всъщност не сте ... тфа е глупаво поне според мен и аз не съм пробвал ... но има време ще поживеем пък може и да пробваме
    AMI AZ SAM PROBVALA 2 DAJE I..........SQ K'VO PRAIM?-SPIRAME DA GOVORIM NEPODGOTVENI QSNO.......

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az znam za smartni slu4ai ot gabi i lsd.
    A kolkoto do narkoticite...kakvito i da sa sled kato edin priqtel po4ina v racete mi zaradi tqh gi nenavijdam,ne 4e predi tova sam gi haresvala...
    да, а аз знам за смъртен случай от захар
    от къде ги знаеш бе, сопол?

flash4op
    Guest
    NBG написа:

AMI AZ SAM PROBVALA 2 DAJE I..........SQ K'VO PRAIM?-SPIRAME DA GOVORIM NEPODGOTVENI QSNO.......

......toi spira da govori nepodgotven, .......a ti zapo4va6 da 4ete6 vnimatelno....qsno.....!? --> napisal e "POVE4ETO ot vas..." a ne vsi4ki...! [/quote]

Цитирай Първоначално написано от GanJa`MIND
    abe vie ste adskite typaci nqkoi mi obesnqvat 4e priqtelite um umreli ot narkotici ...abe ei myrliiiii kato sa bili zaka4eni na heroin 6e mrat ...taka e kato sa typaci da sa si pu6ili jointa ...da sa si qli gybki i t.n. a za LSD mi 6e im se 6itne mozyka 6toto za zimali nekyv bokluk v BG nqma LSD-25 na6ite typaci ne mogat da go pravqt na men me4tata mi e LSD no nikoga nqma da si vzema ot Bylgariq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i kato ne ste opivali ni6to drugo osven vigari i alkohol ne mi obqsnqvaite detski laina takiva
    Iskashe mi se az da go kaja
    fgj

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си