.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Любовна игра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Подготвителните игри обикновено предшестват половия акт /или коитуса/. Тези игри са прегръдките и целувките, опипването и смукането на гърдите на жената и зърната им, милването на клитора й. Ерекцията на мъжа се постига бързо. Овлажняването на жената може да иска повече време, но трябва винаги да се постигне преди вкарването на пениса, а то трябва да стане по нейно искане, когато тя е готова за това.

TA VAPROSA MI E....PRAKTIKUVATE LI KOITUSA ILI PREDPO4ITATE BARZIA SEX BEZ PREDIGRA))))))

Обожавам любовната игра...понякога тя е дълга а понякога не мн време... но без любовна игра аз лично не правя секс...за мен без нея няма секс
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Е поне за мен си е задължителна любовната игра.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    еее... трябва да има поне малко бее.. защото аз иначе се чувствам като някой предмет... все едно никакъв респект не е проявил да ме поглези и да ми се порадва преди това А и аз винаги държа да намирам нови и нови начини да доставям удоволствие,а не само чрез обикновения полов акт... така е безинтересно според мене

Голям фен
    Е че то тфа е 50% от секса .. мн обичам докато я целувам по устните да минавам през вратлето.. по гардата малко се спираме на зарното... с езиче влачим почти до клитора но не точно в него.. ( за да се дразни женската) после пак на горе през другата гарда по вратлето и пак по устните веднаж даже на моита нещо и скимна скокна го хладилника донесе едно шише с карамел и ме намаза целия и ме близа сигорно 20 мин.. ) Обожавам любовната игра!

igrata e mnogo vajna,pone spored men,sa6toto pomaga da izpita6 udovolstvieto ot sexa.No ne trqbva da prekalqvate,za6toto partniora vi moje da eakulira predi s16testvenata 4ast...
    lowly

Град
    след завоя, в дясно....
    Това мога да кажа че за мен едно от най-важните неща в секса.И едно от най-любимите ми Секс без любовна игра или с кратка таква не ми доставя голямо удоволствие.
    Дори в някои случаи момичето се нуждае повече от любовната игра,от нежноста която я съпътства по принцип,отколкото от самия акт..така че момчета съветвам ви "Отделяйте повече време на любовната игра,гарантирам,че момичето ще се зарадва много повече,ако й отделите нужното внимание и време!" А след това и тя ще ви го върне :P
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Любовната игра е около 50% от секса.. мдам.. без нея сексът не би бил по начин задовляващ нуждите на всяка част от тялото а просто на.. мхм нали
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Фен
    Град
    sofia
    за мен любовната игра е задължителна

Супер фен
    Тц, праскам и бегам.

Фен
    Град
    plovdiv
    az bez liubovna igrica za kade sam...
    КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
    ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
    ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
    АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
    ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ

DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
    DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM

Задължително трябва да има любовна игра
    Една жена трябва да има четири звяра:
    -норка на раменете
    -ягуар в гаража
    -лъв в леглото
    -магаре да плаща всичко това

Guest
    само дето коитос означава проникване, а не любовна игра

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    само дето коитос означава проникване, а не любовна игра
    Именно..! НЕО недей да ми цепиш: "практикувате ли коитуса или предпочитате бързия секс без предигра" Това звучи все едно да кажеш: обичате ли половия акт или бързия секс без предигра!
    А по темата: предигра, колкото да се полигавим малко да се възбудим, а пък ако сме достатъчно възбудени почти не й отделяме време. Повече време отделям на ласките след секса, целувките, разговорите и т.н.
    HardC0re and BDSM forever

Град
    Ловеч
    според мен любовната игра е задължителна,а ако се включи и малко оралех секс става идеално и за двамата партньори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си