.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: operaciq na nosa

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ЖивияТ пример. И какво...пак си е същата. Просто има хубав нос. Променила ли се е...душевно? Не.

Момиченце, писна ми да пиша в тази тема, но ще ти кажа едно: ще си оперираш носа, това е ясно. Но ще останеш същата комплексарка. И, както казах, после няма да си харесаш глезените, ушите, едната вежда и т.н. И цял живот ще си роб на комплексите си. И накрая ще заприличаш на плашило.
    съгластна сум вие се уляхте

Първоначално нямах комплекси от носа си , защото имам съвсем малка гърбица която се забелязва ,ако ме загледаш в профил иначе като ми погледнеш лицето одпред даже бих казала че носами изглежда идеално.Но един ден едно момче ме обиди като каза че носа ми е крив и после сама забелязах гърбицата, чак на 15 години и това ме кара да смятам че несе забелязва чак толкова.Просто искам да махна гърбицата то ще си е същото само в профил няма да има гърбица и ако неси харесваш носа я направи няма лошо. А междо др мен ме интересуваше колко струва операцията ако някои знае нека пише приблизително

Град
    паралелно
    Ринопластиката тръгва от 4-5 бона и нагоре, ако се направи от добър специалист. Но да си правиш операция само защото някой е казал нещо е тъпо. Ами ако ти кажат, че не те харесват цялостно, ще се самоубиеш ли? Хайде, осъзнай се малко! Не живееш заради другите, а заради себе си.

Град
    Асеновград, България
    Стара тема.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си