- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Благодаря??? WTF???
Абе знам че някфо мноо несериозно ще ви се стори ама кфо е тфа благодаря когато се заключва тема? За какво благодарите? Разбирам че искате да сте по-уфициални и по-изтупани но няма за какво да благодарите...клишарско е и просто не звучи добре...тфа е кат тея с картичките по улицата...спират те и кат каеш че няяш кинти "благодаря приятен ден бла бла" за кфо ми благодарят? Кфо се праат на интересни и учтиви?? Бъдете малко по натурални...просто почна да ме дразни.
Искам и да кажа че съм много доволен от работата на двете нови модераторки поздравления
П.С. ако заключите тая тема моля ви без благодарности![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=22251
Има вече такава тема![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Теми със сигурност има но резултат нямаПървоначално написано от rosskata
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
I men me drazni tova!
Samo miloto_girl-4e me kefi, 6tot dokolkoto znam tq edinstveno ne go kazva ot drugite moderator-ki...![]()
Ili puk tui "Blagodarq za vnimanieto"![]()
E dobre KFO VNIMANIE?!?![]()
хехе,много добре знам,че това дразни,щото и мен ме нерви(а и вас)не го пишаПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
![]()
а и за кво да бъда официална,като всъщност не съм(възпитана - да,ама не и чак официална)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love