.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

<<анонимна>>
    Guest

Странно...Има ли ми нещо?

Не приемайте това което ще ви напиша като детско,нищо че е такова,искам отговор просто.
    Значи...аз съм на 12,още нямам цикъл.И се чудя,ако случайно имам някаква инфекция,това може ли да попречи на менструацията?

Фен
    Град
    BlondLandia
    Първата менструация идва обикновено между 11 и 14 годишна възраст...
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Мега фен
    Първата менструация идва в тийн годините - от 13 до 19. МОже да дойде и на 18-19 години, макар че е рядкост.

За каква инфекция говориш?
    Напълно нормално е на 12 още да не ти е дошло! След като станеш на 15год. тогава вече има място за притеснение и трябва да посетиш гинеколог...
    На една от моя клас и дойде на 14, така че споко.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Мдааа, имаш ли основание да си мислиш за някаква инфекция? Не е ненормално да нямаш мензис на 12. Всяка от вас се развива различно и естествено "добива" менструация по различно време. Ако обаче си имала съмнителни полови контакти, не е лошо да се замислиш да отидеш при гинеколог или уролог, който да си каже компетентното мнение.

Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Re: Странно...Има ли ми нещо?

Цитирай Първоначално написано от <<анонимна>>
    Не приемайте това което ще ви напиша като детско,нищо че е такова,искам отговор просто.
    Значи...аз съм на 12,още нямам цикъл.И се чудя,ако случайно имам някаква инфекция,това може ли да попречи на менструацията?

Не се притеснявай - на мен ми дойде на 15,като имаш предвид че имах гъбички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си