.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Imali spored vas lubov i kakvo predstavlqva tq?

Imali li vob6te lubov i kakvo predstavlqva tq.Tq su6tesvuva li ili ne?Kak q razbirate?

Postoqnno misli6 za 4oveka kogoto obi4a6,no ne za 1 mesec, i posle da go zabravi6,a ne6to tolkova silno 4e ne moje6 da si go izbie6 ot glavata vaob6te. Nai lo6tot e kogato e nespodelena, ili kogato 4ovekut do teb te e razo4aroval

Град
    някъде тук :)
    Има любов,определено! Друг е въпроса,че от любовта понякога много боли.Двете неща вървят ръка за ръка.Когато ти пука за някой няма начин да не те боли.Как разбирам любовта ли..хм..не спирам да мисля за него,липсва ми,когато не е до мен,когато е тъжен и аз съм тъжна,когато е щастлив и аз съм щастлива с него,имам му доверие,не си представям живота без него,страх ме е да не го изгубя,той е едно от най-важните неща за мен.. Това е любовта за мен! :P
    Come with me!We'll never be safe,people will hate us, the Gods will curse us, but I'll love you...to the day they'll burn my body I'll love you...!

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Az si mislq 4e lubovta pri pove4eto hora iz4ezva sled 2 3 godini.Dokazatelstvo e razvejdaneto.gledah po discovery specialno predavane v koeto dokazvaha 4e tova 4uvstvo iz4ezva sled opredeleno vreme pri 95% ot horata,ima izklu4eniq razbirase

martu6
    Guest
    Има поне 40-50 такива теми в форума ,ако не и двойно повече!Вие сте исперкали, сериозно

Щом още от 14-15 (Средна годишна възраст на форума) мислите за любов то няма да стигнете далеч.Щом още от сега започвате да се затормозявате и да копирате сапунените сериали ,които пълнят главите с глупости значи не сте на прав път....
    Според мен любов..няма.Всичко е въпрос на интереси и плътско желание ,НО също мога да се съгласа и с последното мнение ,че и да има тя исчезва или се преобразува под няква друга форма ,но никога не е вечна !!

Фен
    Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от Crazy'Wild'BeautiFuL
    Има любов,определено! Друг е въпроса,че от любовта понякога много боли.Двете неща вървят ръка за ръка.Когато ти пука за някой няма начин да не те боли.Как разбирам любовта ли..хм..не спирам да мисля за него,липсва ми,когато не е до мен,когато е тъжен и аз съм тъжна,когато е щастлив и аз съм щастлива с него,имам му доверие,не си представям живота без него,страх ме е да не го изгубя,той е едно от най-важните неща за мен.. Това е любовта за мен! :P
    aham :P verno si e

Фен
    Град
    Пазарджик
    Любов има... и колкото повече обичаш толкова повече боли

Фен
    Град
    София
    kak ne!

Голям фен
    Град
    софия
    Аз вече не вярвам в тази думичка ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    разбира се,че съществува!Любовта те променя.В нея има както щастливи,така и лоши мигове-има тъга,но има и радост,има болка,но и усмивки.Любовта те кара да размислиш върху изгледите си за живота.Няма кво да я описвам,защото едва ли някой би могъл да се справи с това.Любовта не се обяснява или тълкува,тя просто се чувства

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Spored men ima lubov.No mi e trudno da obqsnq 4uvstvoto...Tq te promenq izcqlo...pravi te po-dobur 4ovek...a puk ako e i spodelena-naprao leti6 ot 6tastie!
    A ian4e lubovta te kara i da strada6 i to mnogo...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Фен
    Град
    burgas mu e maikata

Re: Imali spored vas lubov i kakvo predstavlqva tq?

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Imali li vob6te lubov i kakvo predstavlqva tq.Tq su6tesvuva li ili ne?Kak q razbirate?
    estestveno 4e ima lubov!!!no(vinagi ima edno no )lubovta e lubov kogato e spodelena edva togava razbira6 smisala na tazi dumi4ka
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Guest
    Ми за мен тя съществува,но се среща изключително рядко и идва с течение на времето...Тва `любов от 1 поглед` е доста силно казано!По-скоро става въпрос за физическо привличане и някой по-горе се изказа много правилно-всичко допира до интереси и плътско желание... Изводът е,че в 90% от случаите става въпрос за УВЛЕЧЕНИЕ,колкото и да не ми се иска.А именно то(увлечението)си тръгва толкова бързо,колкото и идва.Но си мисля,че за всеки човек е отреден друг,т.е. вярвам в онази теория за половинките.Който е чел `11 минути` сигурно се сеща за онази "легенда" (ако мога да я нарека така),за коята ставаше въпрос в книгата-как човекът имал две лица,две сърца и как умеел да прави всичко с лекота и да постига баланс.Но един ден Господ го разделил на две части и до ден днешен всеки търси своята `изгубена половинка`.Хм,нещо такова беше-за справка прочетете книгата,заслужава си... Звучи налудничево,но кой знае...може би има нещо вярно.Иначе всички сте прави-споделената ЛЮБОВ (за мен просто увлечение...)облагородява или просто разнообразява скучното ни ежедневие...

Повече от фен
    Град
    Vratsa

Re: Imali spored vas lubov i kakvo predstavlqva tq?

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    ima da ... tova e dsosta silno 4uvstvo koeto strasdhno rqdko se sreshta no vajnoto e 4e go ima makar i da e na iz4ezvane..moje da se zapioshe v 4ervenata kniga na iz4ezvashtite 4uvstva

Супер фен
    Има любов само в речника и приказките.

Град
    Sofia
    Това, което наричаме "влюбване" се дължи на хормон, който повишава нивото си до 300 и после започва да спада докато стигне до нормалното си ниво /123/. Всичко това трае 1 седмица, след него идва ред на интерес, разбиране, етц.
    Научна теория.

Супер фен
    Мани,такова животно няма!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Любов със сигурност има, но е чувство,което не може да бъде обяснено с думи, колкото и изтъркано да звучи това.
    Друг е въпроса,че може да причини и голяма болка!

Знам че има любов.. но няколко пъти съм бил нараняван по.. кофти начини, предпочитам за сега да я карам на Fuck And Run
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Guest
    da, ima Libuov, drug e vyprosa, 4e NQMA spodelena liubov! + 4e tez koit sa bili naranqvani (kakto men) 6te se syglasqt s men, 4e tq donasa SAMO i EDINSTVENO stradanie...tolkova mnogo stradanie 4e "6tastlivite" migove prekarani zaedno, se iztrivat napylno, i donasqt o6te pove4e tyga...Love SUX!
    i az smqtam da go karam kat posledniq gost "Fuck and Run" taka e nai-dobre...pone za men pyk az o6te ni6to ne sym vidql ot jivota, samo glupavi liubovni istorii..ot koito mi pisna, pisnalo mi e ot taz Liubov...da, ima..no nikoga pove4e ne iskam da q izpitvam...nikoga!

gabi_18
    Guest

:)

NQMA lubov!vsi4ko e vapros na vreme i taktika!Lubovta e kup4ina stranni i neobqsnimi 4uvstva,koito rano ili kasno te karat da se 4uvstva6 nai ne6tastnia 4ovek na sveta!nqma lubov vsi4ko e iluzia golqma!kolkoto po rano vsi4ki razberat tova,tolkova po dobre za tqh!!!

Фен
    Град
    nqkade tam...
    az kato 4ovek,koito nikoga ne se e vlubval(za men vlubvaneto e pove4e ot silna simpatiq...) mislq 4e lubov IMA!
    TQ e ne6to mn hubavo v na4aloto,koeto sled sebe si nosi 6tastie,a sled tova samo tonove myka..Tyi kato sam vijdala momi4eta i mom4eta vlubeni do u6i i naranqvani stra6no mn sydq 4e lubovta e prekrasno 4ustvo,koeto nosi bolka.Tq si e napravo 4isto protivore4ie...
    P.S. taq pyt mai naistina napisah golqma prostotiq...karai...
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

много съм объркана
    е не,определено има любов,а това,4е е съпроводена със страдания е отделен въпрос!!!най-хубаво е да е споделена..наистина тогава може да се разбера за какво иде ре4.

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    За мен е лъжи,изневери,напрежение,н рви...
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    любов има
    няма как да я опиша ... такова велико чувство просто не се описва трябва да го почувстваш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си