.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Фен
    Град
    po sveta i u nas
    lubovta e nai silnoto i krasivo ne6to koeto moje da se slu4i na 4ovek osobeno ako tq e spodelena togava shtastieto e pulno!!ot lubovta boli no vse pak istinskata lubov nqma happy end 6toto ne svurshva!!!ami az sum izpitvala i nz kak i koga go razbrah prosto 4ustvoto mi doide ot vutre i ve4e znaeh 4e e lubov!! vupreki 4e sled tova stradash i ot izgubenata lubov ostava samo bolka i tuga pogrebana dusha NO PO DOBRE DA IZGUBISH OT KOLKOTO NIKOGA DA NE SI SRE6TAL !!! lubovta e 4ustvo dano vseki da go izjivee!!! :P
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Аз вече не вярвам в тази думичка ...
    Как.........????Ще се влюбиш отново-споделено и ще повярваш отново
    Любовта е най-хубавото нещо на света и,ако я нямаше незнам как щяхме да живеем.Незнам как да я опиша,но е страхотно чувството да си влюбен
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Има любов , или поне се надявам да има , да не съм се заблуждавала толкова дълго време. А какво е тя - може да разбереш само по един начин - като се влюбиш .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    За мен е лъжи,изневери,напрежение,н рви...
    съгласна съм с теб .... този екземпляр отдавна умря ......

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    ми според мен има,но тя се среща рядко,тя е най-родко срещаната нещо в този живот.Според мен любовта значи,да страдаш,да нямаш мин. покой и колкото и да е полезно че човека който обичаш никога няма да е твой ;(
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

...

Е, ако можеше любовта да се опише по някакъв начин... светът повярвай ми нямаше да е същият...
    SY

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Любовта е това, което всички се опитват да опишат, но никой не е успял да даде най точното и най изчерпателното определение. Винаги има какво още да се каже за нея. И винаги има нещо, което не може да се опише свързано с нея.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    да,според мен има любов ... но много рядко тя е истнска !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    предполагам, че има, но не съм я преживявала, за да знам
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

IMA NO NE MOJE DA SE OPI6E TVA E NAI QKOTO 4UVSTVO V JIVOTA NA 4OVEK VSE PAK SUM VLIUBENA
    miscellaneous_370.gif

Повече от фен
    Град
    Mars
    Да има любов но само този който я е изпитал може да каже какво точно представлява тя.аз не сам но се надявам и колкото и наивно да звучи вярвам че ще я срещна.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

теории не теории 5 месеца сум като в сън
    има лов ама не си я открил кат я откриесш ше пишеш как след няколко месеца години ти си все още ин лове

Град
    Непостоянно
    ай ай бахти драмите..еми не няма..
    .!.

Ако имаме любов, то щастието, което ни носи тя е напълно достатъчно. И обратно, ако сме щастливи и въпреки това усещаме някаква празнота и в усмивката ни успява да се промъкне тъга, то може би ни липсва любов. Любовта е като почивка след дълъг път. Човекът е несамодостатъчен и затова не е в равновесие; той е вечно искащ. Това тъй силно искане може да намери своя покой и удовлетворение единствено в любовта. В този смисъл любовта може да ни даде всичко. Любовта унищожава самотата, но може да запази уединението ми, когато е желано. Любовта пази уникалността ми. Любовта причинява и вълнения, и спокойствие. Любовният копнеж е очакване за нещо безспирно и непредставимо, но въпреки това, той може да бъде удовлетворен.

Голям фен Аватара на glamouros
    http://www.vbox7.com/play:97adfa61 Те ти любов
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Съществува ли любовта?Да,това е едно прекрасно и истинско чувство,което всеки един от нас изпитва в даден момент от живота си.
    Тя не се търси,нито пък намира.Любовта не е даденост,нито задължение.Тя е както сладка,така и горчива.За жалост не винаги споделена.
    Това прекрасно чувство сближава хората,научават се да обичат и ценят ближния си.
    Любовта е истинска само когато е взаимна.Когато между двама души има разбирателство,доверие ,хармония и се правят взаимни компромиси.
    Да обичаш означава много.Да знаеш и да си сигурен в чувствата си,да си готов на всичко за човека до теб.Да даваш всичко от себе си,било ти любов,нежност,ласки и всички онези малки нещица,които могат да накарат някой да се чувства истински обичан.Трябва да влагаш всичко от себе си,да умееш да правиш компромиси и най вече прощаваш.
    И когато двама души са заедно и влагат достатъчно от себе си,то тяхната връзка е пълноценна и любовта е над всичко.
    Но любовта също така е признак на страдание.Много от нас не успяват да усетят тази тръпка.Остават с жестоки рани и белези и губят волята си да обичат.Най-тежко е да изпитваш болка от човек,в който си вярвал така сляпо,за който си давал всичко.
    И все пак моето мнение е,че любовта ще спаси света!
    И каквото и да сме преживявали,колкото и да сме страдали,не трябва да се предаваме,а да се борим за любовта,а именно смисъла на нашето щастие!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Любов има .... какво представлява тя ... много интересен въпрос ... ще отговоря с 1 от любимите си цитати ( надявам се не ставам много банален с тях "

"Мъдреците казват, че три източника имат влеченията на човека: душата, разума и тялото. Влечението на душата поражда приятелството. Влечението на ума поражда уважението. Влечението на тялото поражда желанието. Съединяването на трите влечения ражда любовта."
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

има.ест
    озна4ава.да.си.готов.на.вси4 о.за.даден.4овек
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Да,любов съществува.Когато тя е истинска е като в сънищата,разбира се,не всичко е розово,но тази искрена и чиста любов е прекрасна.Ще разбереш когато видиш че даваш повече за него отколкото за теб и не знаеш дали всичко това е реалност....

Любов има, но докато не я срещнеш наистина не вярваш в нея... Съжалявам ги песимистите по този въпрос... Явно няма причина да сме сами... Не сме Робинзон Крузо я!

Любов има, но само за тези, които вярват в нея...
    ElinoOor

ima lubov i az q otkrih emi postoqnno misli6 za nego,lipsva ti vseki mig kogato ne e do teb abe na kratko vitay6 iz oblacite nqkade si ama 4ustvoto e strahotno \/

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Естествено, че има любов. Любов е двама души да даватживота си един за друг, да имат нужда един от друг, да се грижат един за друг, да си вярват. И рюбовта върви ръка за ръка с тъгата. Все някога е имало или ще има тъга.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Любов има.Въпрос на време е всеки да я открие за себе си.Любовта се чувства със сърцето.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Ямбол
    нямааа... тва е накъф предтекст да са прай секс !
    САМО ЛЕВСКИ!

За любов не знам, ама за търсачка знам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си