- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Imali spored vas lubov i kakvo predstavlqva tq?
lubovta e nai silnoto i krasivo ne6to koeto moje da se slu4i na 4ovek osobeno ako tq e spodelena togava shtastieto e pulno!!ot lubovta boli no vse pak istinskata lubov nqma happy end 6toto ne svurshva!!!ami az sum izpitvala i nz kak i koga go razbrah prosto 4ustvoto mi doide ot vutre i ve4e znaeh 4e e lubov!! vupreki 4e sled tova stradash i ot izgubenata lubov ostava samo bolka i tuga pogrebana dusha NO PO DOBRE DA IZGUBISH OT KOLKOTO NIKOGA DA NE SI SRE6TAL !!!lubovta e 4ustvo dano vseki da go izjivee!!! :P
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Как.........????Ще се влюбиш отново-споделено и ще повярваш отновоПървоначално написано от PLAMENKO
Любовта е най-хубавото нещо на света и,ако я нямаше незнам как щяхме да живеем.Незнам как да я опиша,но е страхотно чувството да си влюбен
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
съгласна съм с теб .... този екземпляр отдавна умря ......Първоначално написано от VAMP_GIRL
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ми според мен има,но тя се среща рядко,тя е най-родко срещаната нещо в този живот.Според мен любовта значи,да страдаш,да нямаш мин. покой и колкото и да е полезно че човека който обичаш никога няма да е твой ;(
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Е, ако можеше любовта да се опише по някакъв начин... светът повярвай ми нямаше да е същият...![]()
SY
Любовта е това, което всички се опитват да опишат, но никой не е успял да даде най точното и най изчерпателното определение. Винаги има какво още да се каже за нея. И винаги има нещо, което не може да се опише свързано с нея.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
да,според мен има любов ... но много рядко тя е истнска !![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
предполагам, че има, но не съм я преживявала, за да знам![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
IMA NO NE MOJE DA SE OPI6E TVA E NAI QKOTO 4UVSTVO V JIVOTA NA 4OVEK VSE PAK SUM VLIUBENA
miscellaneous_370.gif
Да има любов но само този който я е изпитал може да каже какво точно представлява тя.аз не сам но се надявам и колкото и наивно да звучи вярвам че ще я срещна.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Ако имаме любов, то щастието, което ни носи тя е напълно достатъчно. И обратно, ако сме щастливи и въпреки това усещаме някаква празнота и в усмивката ни успява да се промъкне тъга, то може би ни липсва любов. Любовта е като почивка след дълъг път. Човекът е несамодостатъчен и затова не е в равновесие; той е вечно искащ. Това тъй силно искане може да намери своя покой и удовлетворение единствено в любовта. В този смисъл любовта може да ни даде всичко. Любовта унищожава самотата, но може да запази уединението ми, когато е желано. Любовта пази уникалността ми. Любовта причинява и вълнения, и спокойствие. Любовният копнеж е очакване за нещо безспирно и непредставимо, но въпреки това, той може да бъде удовлетворен.![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:97adfa61 Те ти любов![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Съществува ли любовта?Да,това е едно прекрасно и истинско чувство,което всеки един от нас изпитва в даден момент от живота си.
Тя не се търси,нито пък намира.Любовта не е даденост,нито задължение.Тя е както сладка,така и горчива.За жалост не винаги споделена.
Това прекрасно чувство сближава хората,научават се да обичат и ценят ближния си.
Любовта е истинска само когато е взаимна.Когато между двама души има разбирателство,доверие ,хармония и се правят взаимни компромиси.
Да обичаш означава много.Да знаеш и да си сигурен в чувствата си,да си готов на всичко за човека до теб.Да даваш всичко от себе си,било ти любов,нежност,ласки и всички онези малки нещица,които могат да накарат някой да се чувства истински обичан.Трябва да влагаш всичко от себе си,да умееш да правиш компромиси и най вече прощаваш.
И когато двама души са заедно и влагат достатъчно от себе си,то тяхната връзка е пълноценна и любовта е над всичко.
Но любовта също така е признак на страдание.Много от нас не успяват да усетят тази тръпка.Остават с жестоки рани и белези и губят волята си да обичат.Най-тежко е да изпитваш болка от човек,в който си вярвал така сляпо,за който си давал всичко.
И все пак моето мнение е,че любовта ще спаси света!
И каквото и да сме преживявали,колкото и да сме страдали,не трябва да се предаваме,а да се борим за любовта,а именно смисъла на нашето щастие!
Любов има .... какво представлява тя ... много интересен въпрос ... ще отговоря с 1 от любимите си цитати ( надявам се не ставам много банален с тях "
"Мъдреците казват, че три източника имат влеченията на човека: душата, разума и тялото. Влечението на душата поражда приятелството. Влечението на ума поражда уважението. Влечението на тялото поражда желанието. Съединяването на трите влечения ражда любовта."
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
има.ест![]()
озна4ава.да.си.готов.на.вси4 о.за.даден.4овек
I can't stop myself from loving you <3
Да,любов съществува.Когато тя е истинска е като в сънищата,разбира се,не всичко е розово,но тази искрена и чиста любов е прекрасна.Ще разбереш когато видиш че даваш повече за него отколкото за теб и не знаеш дали всичко това е реалност....
ima lubov i az q otkrihemi postoqnno misli6 za nego,lipsva ti vseki mig kogato ne e do teb
abe na kratko vitay6 iz oblacite nqkade si
ama 4ustvoto e strahotno
![]()
\
/
Естествено, че има любов. Любов е двама души да даватживота си един за друг, да имат нужда един от друг, да се грижат един за друг, да си вярват. И рюбовта върви ръка за ръка с тъгата. Все някога е имало или ще има тъга.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Любов има.Въпрос на време е всеки да я открие за себе си.Любовта се чувства със сърцето.
Stay up all night with the stars *
нямааа... тва е накъф предтекст да са прай секс !
САМО ЛЕВСКИ!
За любов не знам, ама за търсачка знам!![]()