- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Единннн съъъъннн!!!
ОООхх.... човек и добре да сънува ... се събужда! СНощи сънувах една шунда ама мн хубава ей! Направо мога цялата да я улижа и пак ще имам желание за сеХ! Що не мога да с инамеря една такава, ами само ги санувам бе да ева... Русичка... ммм....
САМО ЛЕВСКИ!
УМРИ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Не знам, обмисли варианта да не си гей, пък само в сънищата да си нормален. Абе я провери дали и до кат не си писал тая тема не си спал... Ще е добре, ако се окаже, че не си бил на себе си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Цеко сифоняяяя... не бе буден съм от полвин час .. дай да ида да си измия очити... Как ше сам гей ма... ти луда ли си?! Напълно нормален съм .. просто путките ма уважават ама не ми пускат...
САМО ЛЕВСКИ!
И аз имам подобни сънища,само че с хранаа(
(
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
хохохох... начи не съм само аз ... ама мойта беше руса много як задник и прашките иса виждаха...!
САМО ЛЕВСКИ!
Оу горкия, съжалявам, че путките не ти пускат... Ако искаш съвет, мога да ти кажа, че момичетата само от тва определение за тях като го чуят и бягат... Милия...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+1Първоначално написано от Victorya
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Мда,а един станиол завиваше шоколада в мармот..
ama tova ne e vuzmojnona teb da ti se sly4va
i az sanyvah n6 podobno,samo,4e bqha dvama
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
омг явно си много загорял![]()
![]()
Ми да е*беш, но като не ти били пускали... Как да стане... Сънувай си ги тея яките п**ки... Като гледам темата ти и се замисля за товоя блестящ мозък, май ще ти е това...Първоначално написано от 4Pac
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!