.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Moderated: Нормално ли е след анален секс да ми тече кръв?

ta zna4i sno6ti pravih analen sex s gadjeto mi za parvi pat(ne me bolq izob6to i adski mnogo mi haresa )oba4e sled akta mi pote4e malko krav,ta vaprosa mi e normalno li e da te4e krav i samo parviq pat li te4e?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 1 и 7 от правилника!
    Благодаря!
    Най-доброто качество на парите е тяхното количество...

Супер фен
    Тва кво общо има с козметика и диети? Евала за модерацията, и без друго в тоя форум всеки си пише където си иска, една тема повече няма да навреди, нали...
    А по въпроса, за който са изписани може би 1000 теми, да, нормално е и няма да е само първият път.

Guest
    ne e mormalno da ne ti kysat devstvenata cipa 4e da e normalno moje nqkakva ranichka da ti se e polu4ila neznam otidi na lekar

Град
    Sliven
    Е все пак ти е първи път,нормално е да има ако ти се е получила няква раничка

strannoto e 4e dori ne me bolq moje bi za6toto mi e bilo za parvi pat zatova ima6e malko krav,no tva za rani4kata.... v smisal 6tqh da ysetqabe nz,nqma zna4enie vajnoto e 4e syper mnogo mi haresa i mislq da povtorq dano dda nqma krav sledva6tiq pat

Супер фен
    Град
    Sofia
    Повече от нормално е да тече кръв, което да не забравяме, че зависи и от големината на "нещото" което ти влиза. Ако се повтори и потрети - консултирай се със проктолог или преустанови аналните контакти.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Град
    Sliven
    Най-вероятно си била много възбудена и затова не си усетила болка

o da opredeleno be6e taka taka se bqh napla6ila 4e 6e me boli a nakraq kvo..._)_nikva bolka be6e strahotno i moga da kaja na teq deto ne sa pravili analen sex do sa:da probvat naistina 4uvstvoto e strahotno! (i vse pak zavisi si i ot mom4eto dali 6e te boli,kak go pravi)

Град
    Sliven
    Да зависи мноооого и от момчето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си