- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрънкулки за телефони
Сега... Има една нова мода. Тя е за връзки за телефони, обаче не като държачки, а като бижу/аксесоар. Аз сега много им се кефя. Много са сладки. Напоследък намерих в един козметичен магазин такива. Много бяха сладки - някакви сребристи с камъчета, весели и кви ли още не. Днес пък видях в Германос едни крави, жирафи и овци на Ничи, за по 5 лева. Принципно, цените са между 5 и 10 лева. Аз много искам да си взема, но на телефона ми няма да му отиват. Той е изключително луд и бизнес телефон. Ето го как изглежда. И няма да му отива овца...![]()
![]()
![]()
Е, вие какво мислите за тези дрънкулки. Вярно е, скъпи са за такива боклучета, но пък са много весели. Смятате ли да си взимате или вече имате? За колко? Откъде? И т.н. :P
vijdala sum gi, no ne mi haresvat,
struvat mi se qk ki4![]()
Мене ме кефят, даже имам![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Tochno kich e!
Super ki4arska istoriq, az moq telefon ne moem go vdignem 4e e 4,500Kg ta 6a si go ka4a na vrato. Mani, mani![]()
Епа яки са, ма аз мойто телче си го нося в джоба и си ми е добре![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Незнам защо, ама ме дразнят.![]()
Аз говоря само за дрънкулки :P 1вото мнение! Тва са такива неща дето висят, а не връзките за телефони :PПървоначално написано от priti_kiti
vikat im bijuta za GsmПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Не съм виждала, ама както ми ги описвате на моя телефон много ще му отива една овца /в момента телефона ми отива на една овца, нека за малко да бъде и обратното :P /
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Ne mislq,4e sa ki4ozniAko syumeem da gi sa4etaem dobre sas samiq telefon,cveta na panela i saotvetno na6ata cqlostna viziq-super 6te stane.
Tuk o6te ne sam vijdala takiva,no bih si vzela s golqmo udovolstvie![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
На мен страшно много ми харесват...Аз имам едно сърчице с кмъчета,за което трябваше да си купя 2 продукта на Maybelline (някъде през пролетта имаше такава промосия и подаряваха ако си купиш два продукта)Аз много си го харесвам и от тогава не съм си го сваляла от телефона
![]()
Е са това си е супер индивидуално.Зависи от стила ти,зависи и от това дали ще го носиш всеки ден или просто като аксесоар за определени случаи.
Holla people :P
Ami az si kupih takava ofchica ot Germanos za koqto ti govorish. Struva 4,95 i e mnogo sladka ima si i zvunche i durji julto cvetence. Golqma e sladurka ofchicata mi :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
супер кич![]()
никога не бих си сложила такова нещо на телефона![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Кефят ме, но тук дори само на 1 място видях такиваА телефона ми е малък и чисто нов и само като си помисля как това бижу, висейки от gsma, ще ми го налющи и очука...се отказвам
И май май мисля да не си взимам този кич
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Obi4am vsqkaqkvi drankulki!Hands free-to mi e nai-lubimata drankulka!![]()
Пълна простотия. Тва са го "измислили" хора без работа
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!
I mene me kefqt,kato si kupq gsm 6te si vzema![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
[b]е кфо точно е тва![]()
На мен ми харесватЕдна френдка ими под формата на crazy forg и е мн сладурско
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!