.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Sugar_metalka
    Guest

Trevata li e na moda???

Imam 4yvstvo 4e sega e mogerna trevata, predi sa bili popoliadni cigarite, a v dne6no vreme e super gotino da py4i6 marihyana. Taka li e naistina, i smiatate li 4e e tupo ili 4e e gotino!?

Супер фен
    oooo vuob6te ne me interesuva kolko e moderno!!!
    Moderno ili ne - ne bih zapo4nala

Kolkoto do temata - moje bi si prava ZA JALOST

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla

напълно съм съгласна с тебе!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Дори да съм най-смотаната от сички не бих започнала да пуша Марихуана. Даже не съм и опитвала а и нямам желание. Твърдо против съм Тревата а да не говорим за наркотиците

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Би било много тъпо някой да пропуши марихуана само защото "била на мода"

Повече от фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ^Sexy_girl^
    Би било много тъпо някой да пропуши марихуана само защото "била на мода"
    i az sym na tova mnenie.i mislq 4e ne e na moda v momenta a be6e pove4e minalata godina za jalsot.predpo4itam cigarite pred da pu6a treva.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Guest
    не знам дали е на мода, на мен си ми харесва,
    доколкото знам сега май са на мода амфетите, ама мен не ме кефят, и затова си акрам на 4иста тревица-бистра главица.

Фен
    Град
    anywhere but here
    opredeleno nqkoi subekti smqtat, che kato pushat treva sa mnogo napred s materiala, no vsushnost te sa nai izostanali... ima i takiva,kotio smqtat che tova e modata sega, no mnooogo greshat
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Супер фен
    Да всички го правят. Just do it!

Дивотии

Не може тревата да е модерна, освен, ако някой не си го втълпи в главатата

Напред Армейски Лъвове!

Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!

Ами според мен повечето пробват щот уж е модерно,като то всъщност не е модерно...Но хората,които са истинските фенове на чадела не пушат,щот е модерно,ами пак казвам то тва си е начин на живот А тея дет пушат е така,за да се харесат просто постъпват много глупаво. ПРимерно аз знам едно момиче дет даже цегари не може да понася,ама за да се хареса на уж най-добрата и приятелка реши и тя да се прави,че пуши... Аре заради момче по го разбирам, нали може да си мноо влюбен ала бала,ама заради некфо момиче,дет на следващия ден моеш да очакваш да ти "забие нож в гърба" както се вика...тъпо е. Като не ти харесва няма смисъл за нищо да се увреждаш.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Тревата е възможно най-тъпия наркотик,не е много полезна за мисловната дейност,а дали е на мода - възможно е.По-добре амфетамини или кокаин от колкото трева,но нищо не употребявам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Aaaa izostanali ste otdavna izleze ot moda, sega na moda e da shmyrkash

Повече от фен
    Град
    Sofia
    aaaaaaa boli me fara dali e na moda ili ne...vajnoto e 4e e iako i ne bih go spriala shoto kakto kazava wanna'do/sorry ako ne se pishe taka/ tfa si e na4in na jivot...az ako ne se subudia s edin 4adel i sled tfa ve4erta eventualno da si legna s nego niama da sum az.........hehehe

Град
    In^The^Hell
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не знам дали е на мода, на мен си ми харесва,
    доколкото знам сега май са на мода амфетите, ама мен не ме кефят, и затова си акрам на 4иста тревица-бистра главица.
    mda,ne vsi4ki q po4vat zaradi modata...az sum suglasna s teb
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Голям фен
    Град
    София
    Е то сичко почва от мода!
    А после става навик ......

А какво ли ще биде следващата мода ......
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    o na moda e....ve4e ostarqva....bqloto stava na moda 6markaneto...
    ko me ebe...pu6a si marihuana ot otdavna i ne mislq da minavam na narkotici nekfi laina...
    plus tva az ne se vodq po modata...malko se draznq 6tot vseki 2ri pu6i treva i se prai super brutalno na razbira4...pozi4ki

sled nqkolko godini heroina 6te stane na moda...togaa mnoo glupavi hhora 6e si umrat..

Marihuanata...ne e otvratitelen narkotik...marihuanata dori ne e narkotik!ako ne be6e marihuanata nqma6e da razbera mnogooo ne6ta...marihuanata ti pomaga da misli6 i da ne se zablujdava6!priznavam 4e malko e vredna...ne kazvam 4e e i polezna!prosto kazvam 4e q obi4am!

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    напротив аз съм на мнение че тревата отмина от мода както и алкохола и цигарите .. сега модерно е да си чист от всичко това

Цитирай Първоначално написано от LiL_MeoW
    напротив аз съм на мнение че тревата отмина от мода както и алкохола и цигарите .. сега модерно е да си чист от всичко това
    К'ви са тия глупости? От къде взе че реши т'ва? Точно в момента тревата най-често се употребява, както и алкохола и цигарите. В момента са по-модерни от всякога.
    И м/у другото тва че си гледала едно две предавания на КУЛТУРИСТИКА не те прави sxe.
    Never let anyone outside the family know what you're thinking.

Фен
    Град
    София
    ako tova e moda zna4i az sum dosta dale4 ot neq

hypno
    Guest

Re: Trevata li e na moda???

Az pu6a koz4e ot vreme na vreme i vaob6te ne sam pristrasten!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Don Corleone
    Цитирай Първоначално написано от LiL_MeoW
    хаха, ако не е на мода алкохола, защо тогава всеки ден умира поне по 1 българин от алкохол или от шофиране&алкохол?..

ако не са на мода цигарите защо тогава производството на цигари е "стратеги4ески за националната сигурност" отрасъл на промишлеността??

модата на дрогите може и да е отминала някъде, но не в БГ а в сектанските мормонски щати на америка(Юта, Канзас и пр.) където хората се друсат само с идеология.

упойващото действие на идеологията е мн по- попасно от действието на дрогата.

модата е свойството на някои хора да се оставят друг да решава вместо тях. не ми пука за модата, който има собствен вкус не се влияе от модата.
    .

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla

naitina si prava i men vuab6te ne me interesuva dali e moderno nikoga ne bih pu6ila treva samo za6toto bila moderna

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    не мисля че е модерно чак ама доста често се използва....бе хора кво ви интересува,я си гледайте своя живот и не се бъркайте
    А иначе козче да пушиш е яко....
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Град
    Sofia City
    Life Suxx! Make your life better with something strong
    HMSU.ORG

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си