- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Trevata li e na moda???
алиии тревата ли била модерна сега?
лелел асс как не съм го разбрала тфа досега!!
От утре почвам да пуша.. тряа да бъдем модерни хора!
стегнете се и бъдете в крак с модата!
![]()
podkrepqmПървоначално написано от pain
si4ki moderni hora da po4vat as sum staromoden za tva 6te si sedq na wiski-to
![]()
Da, opredeleno mislia 4e trevata e na moda, no tova ne ozna4ava BUDETE MODERNI!!!
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Дали?
Ана ! гй
tq trevata vinagi si e bila na moda.ima statistiki koito pokazvat 4e trevatra e nai upotrebqvana.vinagi se e d1rpalo ganja.
samo kato vijdam tva koeto pi6e6 znam kva si - hodi si slu6ai ciganskite 4algi v kru4mata BIAD , puk az i 90% ot mladite TV vode6ti 6e pufkame koz4e v otsre6tnata gradinta .... v tebe modata e da hoi6 da se napie6 i da 6iba6 s nekoi tup gazarski 4ALGAR !!!!Първоначално написано от pain
Първоначално написано от Sounder
![]()
![]()
-> opredeleno neznaesh kva sm;]
qvno nemojesh da razberesh ironiqta v mnenieto mi
no kakto i da e.. pusha ot 4 godini, i opredeleno
ne slusham "ciganski 4algi".
so.. go fuck yourself mf
p.s. kat si tolkoz otvoren i mojesh da opredelish drugite po edno mnenie za kfo pone ne mi pro4etesh podpisa? maloumnik!
За съжаление амфетамините и екстази са на мода![]()
Мисля,че е тъпо(не искам да обидя никой),но тези разсъждения от сорта"започнах да пуша трева за6тото животът е гаден,а като изпуша една съм на седмото небе"не мисля че са най пододящите.Според мен тези които са започна ли тези боклуци не са оценили какво имат![]()
Вра4ке, като ти гледам аватара, май на мода сега са гъбите..![]()
и старите планинари ве4е забелязаха разправят-"разни младежи и девойки наесен, надупили се по поляните, събират някакви малки гъбки и се кикотят"..
тая година като бях на гъбобер на Рила все едно някаква гимназия, пълно с младежи и моми(4е не останаха девойки ве4е , туй е ясно) берат та се късат от смях, ама някои берат с корените и ако видя такива ще ги купя в реката, така за знаят!!
be o6te ne sam 4ul gabite da sa stanali na moda spored mene nqma i da stanat pa i trudno moje se zaribe6 po tqh 6tot gi ima samo nqkolko meseca daje i tva e mnogo
pa otnosno trevata da e na moda-moje i da ima ne6to vqrno sqko malko lape se hvali 4e e pu6il