.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Kak da go ubedq 4e vsi4ko e nared?

Imam problem,popmognete putkata mi ponamirisva i si q miq redovno,oba4e priqtelqt mi se pritesnqva kakvo mi e i re6i da otidem na lekar,a az mu vikam 4e ni6to mi nqma,no toi kaza 4e iska da me pregledat.
    Az mu vikam 4e vsqka 6undra si ima specifi4en miris i vkus leko kato muskos,no toi si misli 4e tova ne e normalno.
    Kak da go ubedq 4e vsi4ko e nared?

Град
    Местожителство: Местожителство: Местожителство: Местожителство: Местожителство:
    Еми като искаш даго уредиш земи се изкъпи малко!

Обясни на приятеля си, че всяко момиче си има специфичен мирис, който няма нищо общо с хигиената. Знам го от личен опит, защото съм "шпакловал" момичета, които иначе са си съмсем здрави и чистички.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    такава тема е имало .. абсолютно същата
    аз лично я считам за несериозна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

tech_noir
    Guest
    Разичния мирис си е нормално нещо... но в пределени граници. От там нататък си е лоша хигиена или инфекции. Ако то има някакъв предишен сексъален опит и след баня, още мисли че миришеш твърде много, най-вероятно наистиан не са ствсем ОК нещата и е добре да се иде на лекар.

Мега фен
    Щом понамирисва, значи нещо не е наред. Да, има си специфичен мирис, но щом мъж ти е казал, че мирише не като хората...значи имаш проблем.

Супер фен
    Под редовно разбираш веднъж на 2 седмици ли? Вземи се изкъпи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си