.

Виж резултатите на анкетата: kakvo misliat roditelite vi za tova 4e pu6ite

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • niamat ni6to protiv

10 26,32%
  • te ne znait

15 39,47%
  • ne sa saglasni

13 34,21%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    когато пушех майка ми сяка сутрин преди да стана за училище ми правеше кафе и ми купуваше цигари.Тя нямаше нищо против стига да пуша пред нея,но баща ми не знаеше

[size=10][b]

miss_marry_jane_13 ... ako 13 e cifrata na godinite ti ... 4e koga si imala vreme da pu6i6,maika ti da razbere i posle da gi spre6.Ti na 10 li si propu6ila?
    A po temata...ami na6te gledat da ne mislqt izob6to za tova. :P Ami ne sa suglasni,no se primirqvat.Ama az mislq da gi spiram skoro...Dano uspeq!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен
    Ми в нас попринцип мама знае и си пуша много спокойно пред нея ама ми е кофти да кажа на баща си ... незнам и аз защо. Хубавото е, че няма да ми се налага да му казвам, защото съм ж период на отказване на цигарите.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Фен
    Град
    mircmax
    MI moite ne znaiat ama ako me hvanat, 6te mi vikat mnoogo i tva...
    E, vse pak dano ne me sbarat
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    абе аз нешуша, ама сестра ми...
    спомням си веднъж в началото на сестринските пушания лягам си аз и тъкмо да заспя и майка ми извиква:
    -Янооо озвади тая цигара от устата.

незнам що ама щех да пукна от смех. ей лудница ви казвам

Аз казах доброволно на майка ми и тя каза че не е съгласна и че тя била пушила като малка и тва било нормално!Аз и без тва са се опитвам да ги спирам и за тва не искам да кзжа на баща ми щото ще ме стрепе!

Искам те, но нямам право да докосвам твойто тяло,
    гледам как целуваш - нея вярвай ми ще полудея.

http://phpbb.fhhost.com/index.php?mforum=jessicaalba

~Знаят,че пуша.Не им е приятно,но знаят,че ако ми забранят да пуша аз на пук ще продължа.

Guest
    Muha ha ha!ZA ko da znaqt...Znaqt oba4e!

ako razberat 6te me ubiqt

Ами моите родители знаят че пуша и ме хванаха когато бях на 14 или 15 не си спомням вече ... тогава не ми направиха проблем , само и казаха че си е за мене и вредя на собственото си здраве и това беше... беше доста отдавна , но аз сега смятам да ги спирам че тези цени(новите) направо ме плашат

miii s edna dyma dgd ne we az ne py6a vse o6te a i nqmam namerenie pone za sega da go pravq

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    samo maika mi znae...vsy6tnost znae 4e gi spiram koeto si e taka 4e 3 lv za cigari-ne mersi a ba6ta mi ako razbere nqma da mi progovori do kraq na jivota mu...

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си