.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Милко
    Guest

Бръснене на интимните места ?

искам да ви питам може ли да се прави кола маска на онази работа на самия пенис не на космите около него и дали ще боли и после дали ще космяса още повече и кой е най-трайния начин за обезкосмяване дори и болезнен да е ?
    Благодаря ви предвърително

Мега фен
    Еми, кола маска. ПОсле ще бъдат по-рехави.

Супер фен
    С пинсета.

Brasneneto stava lesno i bezblezneno1Nikakvi koli maski!Ot tqh boli!
    Пожелавам ти вcичко наи-хубаво оcвен щаcтие здраве и къcмет и да не забравиш да умреш cкоро иначе другото е яcно!!

Мега фен
    Доколкото разбрах, болката не му е проблем и не иска после космите да стават по-дебели.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Доколкото разбрах, болката не му е проблем и не иска после космите да стават по-дебели.
    ot brasneneto kosmite ne stavat po-debeli!Mitove i legendi!Ako be6e taka,kosmite mi 6tqha da sa debeli kolkoto na tele ili vol!
    Пожелавам ти вcичко наи-хубаво оcвен щаcтие здраве и къcмет и да не забравиш да умреш cкоро иначе другото е яcно!!

Мега фен
    Абе, преди да започна да се бръсна, космите ми не бяха толкова твърди...

Цитирай Първоначално написано от Manol4o
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ot brasneneto kosmite ne stavat po-debeli!Mitove i legendi!Ako be6e taka,kosmite mi 6tqha da sa debeli kolkoto na tele ili vol!
    Ti ne si normalen,ot brusneneto stavat po debeli,no vse pak si ima granica,nqma da stana debeli kolkoto nqkoq toqga vse pak

Guest

Въпрос :)

Хубаво таз част с бръсненето ... въпроса е как да се спаси после човек от Пъпките който излизат .. наистина е неприятна работа но се пак по добре от 1 тон козина нали ?

Мега фен
    Зависи за какво говориш. При кола маска или епилатор, неминуемо остават пъпки, които стоят няколко дни. При бръсненето също остават, но ако е на сухо. Така че, слагаш малко сапун...но така има голяма вероятност да се порежеш...

Голям фен
    От бръсненето стават по-дебели космите и растът по-бързо. Аз позлвам епилатор и 1-2 пъти в годината ходя на кола маска, защото много боли Най-добре си е с епилатор - хем не боли колкото кола-та, хем след това е мекичко и растът по-бавно, от колкото ако се бръснеш!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Guest

:)

ммм а Косъмчетата по Корема и гърдите (при мъжете де ) :Д ... с тях как се постъпва ?!

Guest

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ммм а Косъмчетата по Корема и гърдите (при мъжете де ) :Д ... с тях как се постъпва ?!
    кола маска, но при козметик

Голям фен

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    О, да - там кола маска!Със друго е тъпо...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Mnogo qsno,4e ot brysnene rastat mnogo po-debeli i tvardi!
    Tva vseki go znae,daje edna priqtelka otide na kozmetik ,a predi tva se tretira6e sas samobrasna4ka.Kozmeti4kata i kaza,4e kosama i e stanal debel zaradi brasneneto i 4e 6te ima nqkolko proceduri s kola maska,za da i napravi kosama po-tanak
    Za mom4eta nai-dobre si e s kola-maska,brasneneto e kofti rabota-ne boli,no pak posle stava ujas
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    пич,аз да ти кажа от собствен опит...значи аз с пенсетата пробвах преди време...за мен болката не е проблем...търпя доста(да не ме помислите за мазохист!)..и така един по един...и после ти казвам брато доста време нямах проблеми с космите..според мен после не стават по дебели,груби и тем подобни гадорий защото ти ги "изкореняваш" един вид от кожата...икогато започне растейа на новите косъмчета те са малки и тънки...според мен самобръсначката не е решение...пробвал съм и с епилатор ама или аз не умея да боравя с него и ми дере доста на кожата пък и някакси на места само ги срязва космите...та затова ти препоръчвам пенсетата...бавно спокойно за по дълго!!!
    Успех!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    оф,я па да се чистиш там със дърпане на космите с ръка без нищо=това си е цял мазохизъм ..
    иначе наистина с бръснач по бързо стават по дебели и тъмни ..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Guest
    аз съм госта от по горния пост.
    значи илиянчето според мен ако Милко(автора на темата) търпи на малко болка защо пък да не ползва този метод?Според мен не си е мазохизъм туй като се свиква още от 1-вия път....и не израстват по дебели ...това е предимството!

Guest
    Аве да питам...имам много косми около пениса и по тестисите..(наистина много...) Има ли някаква болест, която да причинява такова нещо ?

Guest
    споко бе ко се притесняваш нищо ти няма!!!
    то всеки е така(мъжете имам в предвид)..не си само ти!То си е нормално окосмение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си