.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Тема: Комисия?

Hybrid View

FizZeR
    Guest

Комисия?

Значи миналата година получих известие за първата комисия (писменната) , тази година също но в тази пише само да се явя на флуорографски преглед в болницата и нищо друго. Та въпросът ми е това ли е прословутата втора комисия за която съм чувал куп глупости и ако не какво е това чудо флуорограф абе и изобщо какво ще ми правят. 10х предварително

Повече от фен
    Град
    Sofia
    За какви комисии и т.н. става въпрос?
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest
    Ако е за военна комисия..
    Мисля че най-"страшното" нещо е че щи гледат оная работа и щи я опипват .. и ако ти я опипва някоя мацка.. ше трябва да си мислиш за мъртви хамстери ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мисля че най-"страшното" нещо е че щи гледат оная работа и щи я опипват .. и ако ти я опипва някоя мацка.. ше трябва да си мислиш за мъртви хамстери ..
    Как така ще му гледат оная работа?? Ужас...за какво - къв е смисъла??
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    хмм... какво си чувал за втора комисия?

Голям фен
    Е, обяснете какво е тва де!Тва звучи интересно - на сички момчета ли им гледат работите преди казармата???
    Admin-Coki:

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Е, обяснете какво е тва де!Тва звучи интересно - на сички момчета ли им гледат работите преди казармата???
    Да

Guest
    ДА гледат ги .... сега по темата тоя дето е пуснал темата е от моя КЛАС (Валери) и много го е страх да не му видят онАЯ работа

Guest
    определено за военна комисия става въпрос

Голям фен
    ДА гледат ги .... сега по темата тоя дето е пуснал темата е от моя КЛАС (Валери) и много го е страх да не му видят онАЯ работа
    ХАХХАХААХА...еми разбиераемо е!Ако ше го гледат некви дърти чичковци!Ама за какво ги гледат?Дали са им достатъчно големи...ХАХХАХАХА
    Admin-Coki:

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    ХАХХАХААХА...еми разбиераемо е!Ако ше го гледат некви дърти чичковци!Ама за какво ги гледат?Дали са им достатъчно големи...ХАХХАХАХА
    ако наистина се интересуваш, на мен ми го гледа кожната, следователно искат да знаят дали нямаш няква болест

освен това ако те видят някво фешанче ти обарват анала да разберат да не си гей

astra
    Guest
    темата е мн хубава !
    тъкмо мислих да пускам подобна...та за ЧЕСАНЕТО вчера ходих
    отивам аз в болницата почвам да обикалям за автографи от сякви мустакати дядковци...в ушите ми бъркаха,кръф,че и ф гъзъ ми бъркаха с няква клечка... е та как да е остайх чесането за десерт и... отивам аз чукам на вратата и оня вътре шефа вика изчакай при другите !?! другите - още 3ма авера чакат за чесане та като станахме 5 оня вика влизайте... влизаме ние -Смъквай гащите !!! ко да прая смъквам от притеснение се бях свил като кустенурка и ... огледа ни и обарва ни ко да е и каза момче имаш еди си кво си ( няква латинска глупост ) гъбички ... т'ва пред сички СРАМ ! СРАМ ! СРАМ и кат каза чакай малко че не съм сигурен кви са да извикам доктор ЕДИ СИ КОИ ДА ДОЙДЕ И ТОЙ ДА ВИДИ ... е накрая ме гледаха 3ма дядковци!!! THE WORST DAY IN MY ENTIRE LIFE

Guest
    Цитирай Първоначално написано от astra
    темата е мн хубава !
    тъкмо мислих да пускам подобна...та за ЧЕСАНЕТО вчера ходих
    отивам аз в болницата почвам да обикалям за автографи от сякви мустакати дядковци...в ушите ми бъркаха,кръф,че и ф гъзъ ми бъркаха с няква клечка... е та как да е остайх чесането за десерт и... отивам аз чукам на вратата и оня вътре шефа вика изчакай при другите !?! другите - още 3ма авера чакат за чесане та като станахме 5 оня вика влизайте... влизаме ние -Смъквай гащите !!! ко да прая смъквам от притеснение се бях свил като кустенурка и ... огледа ни и обарва ни ко да е и каза момче имаш еди си кво си ( няква латинска глупост ) гъбички ... т'ва пред сички СРАМ ! СРАМ ! СРАМ и кат каза чакай малко че не съм сигурен кви са да извикам доктор ЕДИ СИ КОИ ДА ДОЙДЕ И ТОЙ ДА ВИДИ ... е накрая ме гледаха 3ма дядковци!!! THE WORST DAY IN MY ENTIRE LIFE
    xaxaxaxa da we basi gadoriqta am v ko se izrazqva tva barane na patkata? ko tochno ti praqt mn mi e chudno basi mizeriite

Потърпевш
    Guest

:(

Всичко което написа колегата по-горе е вярно за съжаление и като ти бъркат в гъза не се стискай защото на един от тия дето беше с мен в стаята памука му остана нейде вътре... надълбоко и го ваидха с някви инструменти......

astra
    Guest
    ми първо те(или поне мене) фаща за топките и ги варти като топчета като на мафиотските филми тоест гледа ги дали са 2 и дали са развити мойе да е една тогава отърваш казарма ако едната е малка също яко имаш 3 ти режат едната !!! (ако имах 3та в затвор щях да влезна ама нямаше да ги остая да ми я земат)
    после почва да ти бара патката и да глеа за гъбички и сякви гадости главата ти глеа топките четала а ве гадна ралта и по доре се обръсни щото колегата беше мн космат и него най мн го бара кофти ралта

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    хахахахаха, тоя израз ме уби, направо...!!! във военните комисии млади мацета няма, а ако има ще е дърта и овехтяла мацка, заради което няма да има нужда да си мисли за мъртви хамстери, тъй като един от тях в тоя момент ще му опипва оная работа...

Click!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    хахахахаха, тоя израз ме уби, направо...!!! във военните комисии млади мацета няма, а ако има ще е дърта и овехтяла мацка, заради което няма да има нужда да си мисли за мъртви хамстери, тъй като един от тях в тоя момент ще му опипва оная работа...
    Радвам се че ти харесва израза .. ама на един френд му се е наложило да си мисли за разни мършави неща, понеже преди прегледа имал [не]щастието да види някфа мацка, която супер много го изкефила .. И да е надървен като го гледа някой чичко .. май не е говорело много добре за него ..

AHToHuoO
    Guest
    az ve4e v kazarma hodih te za komisii se pritesniavat....vsi4ko e viatar rabota na komisiite.nishto osobenno gledat te kolko da otbiat nomera 4e sa te gledali i da kajat 4e si goden za kazarmata

Супер фен

hahahaha

flurografa e edna ma6ina det ti snima grudniq ko6 sled tva idva momenta sus subli4aneto pred hirurzite :P i vuprosnoto obarvane

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Не, хора, просто ми сринахте психиката! Аз в казрма НЕМА ДА ОТИДЕМ ако ще война да стане!Ужас...некви дедковци да ми бъркат в гъза, да ми барат патката...иу, тва няма да стане просто!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Целта на тази комисия е да те видят дали си годен за служба. Затове се минават сякакви мед.прегледи. Дали виждаш, дали чуваш и т.н. Ако можеш, пак щях да отида щот просто е голямо шоу там. Много съм се смял на психатара. Като почне да пита едни въпроси от рода на:
    -Страх от тъмното ? Не
    -Страх от тесни пространства ? Не
    -Страх от самота ? Не
    -Еми хуу, ставаш за танкист.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Значи ако кажа, че имам 50000 фобии няма да ходя в казарма? йййееее....аз ше се изкарам болен от сичко бате!Ама, добре де - за кво траа да ми гледат патката??Няма да зема да се клатя с другите войници я...

Генерала
    Guest
    Аве аз днес ходих на флорограф и нищо само ни снимаха дробовете за секунди става не боли после давахме кръв от пръста което пак не боли и после орина дават ти 2клечки и трябва да ги препикаеш и те се отцветяват оная ги поглежда и ги хвърля това е сега на 9ти януари ще ходя и ще минавам през 8лекара пълен преглед

Guest
    Третата комисия е мания !
    П.П. Глей ти, тва със задниците и клечките от тая година ли е ? Щото аз като ходих преди две няяше такиа филми !

hristo_89
    Guest
    a za6to pak trqbva i otzad da ni b1rkat?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си