- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Комисия?
Значи миналата година получих известие за първата комисия (писменната) , тази година също но в тази пише само да се явя на флуорографски преглед в болницата и нищо друго. Та въпросът ми е това ли е прословутата втора комисия за която съм чувал куп глупости и ако не какво е това чудо флуорограф абе и изобщо какво ще ми правят. 10х предварително![]()
За какви комисии и т.н. става въпрос?![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Ако е за военна комисия..
Мисля че най-"страшното" нещо е че щи гледат оная работа и щи я опипват .. и ако ти я опипва някоя мацка.. ше трябва да си мислиш за мъртви хамстери ..![]()
Как така ще му гледат оная работа??Първоначално написано от Анонимко
Ужас...за какво - къв е смисъла??
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Е, обяснете какво е тва де!Тва звучи интересно - на сички момчета ли им гледат работите преди казармата???![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
ДаПървоначално написано от SEXtreme
![]()
ДА гледат ги .... сега по темата тоя дето е пуснал темата е от моя КЛАС (Валери) и много го е страх да не му видят онАЯ работа![]()
![]()
![]()
![]()
определено за военна комисия става въпрос
ХАХХАХААХА...еми разбиераемо е!Ако ше го гледат некви дърти чичковци!Ама за какво ги гледат?Дали са им достатъчно големи...ХАХХАХАХАПървоначално написано от Анонимко
![]()
Admin-Coki:
ако наистина се интересуваш, на мен ми го гледа кожната, следователно искат да знаят дали нямаш няква болестПървоначално написано от SEXtreme
освен това ако те видят някво фешанче ти обарват анала да разберат да не си гей![]()
![]()
![]()
темата е мн хубава !
тъкмо мислих да пускам подобна...та за ЧЕСАНЕТО вчера ходих![]()
отивам аз в болницата почвам да обикалям за автографи от сякви мустакати дядковци...в ушите ми бъркаха,кръф,че и ф гъзъ ми бъркаха с няква клечка... е та как да е остайх чесането за десерт и... отивам аз чукам на вратата и оня вътре шефа вика изчакай при другите !?! другите - още 3ма авера чакат за чесане та като станахме 5 оня вика влизайте... влизаме ние -Смъквай гащите !!! ко да прая смъквам![]()
![]()
от притеснение се бях свил като кустенурка и ... огледа ни и обарва ни ко да е и каза момче имаш еди си кво си ( няква латинска глупост ) гъбички ... т'ва пред сички СРАМ ! СРАМ ! СРАМ и кат каза чакай малко че не съм сигурен кви са да извикам доктор ЕДИ СИ КОИ ДА ДОЙДЕ И ТОЙ ДА ВИДИ ... е накрая ме гледаха 3ма дядковци!!! THE WORST DAY IN MY ENTIRE LIFE
xaxaxaxa da we basi gadoriqta am v ko se izrazqva tva barane na patkata? ko tochno ti praqt mn mi e chudno basi mizeriiteПървоначално написано от astra
![]()
Всичко което написа колегата по-горе е вярно за съжалениеи като ти бъркат в гъза не се стискай защото на един от тия дето беше с мен в стаята памука му остана нейде вътре... надълбоко и го ваидха с някви инструменти......
![]()
ми първо те(или поне мене) фаща за топките и ги варти като топчета като на мафиотските филмитоест гледа ги дали са 2 и дали са развити мойе да е една тогава отърваш казарма ако едната е малка също яко имаш 3 ти режат едната !!! (ако имах 3та в затвор щях да влезна ама нямаше да ги остая да ми я земат)
после почва да ти бара патката и да глеа за гъбички и сякви гадости главата ти глеа топките четала а ве гадна ралта и по доре се обръсни щото колегата беше мн космат и него най мн го баракофти ралта
Радвам се че ти харесва израза .. ама на един френд му се е наложило да си мисли за разни мършави неща, понеже преди прегледа имал [не]щастието да види някфа мацка, която супер много го изкефила ..Първоначално написано от Traffic
И да е надървен като го гледа някой чичко .. май не е говорело много добре за него ..
![]()
az ve4e v kazarma hodihte za komisii se pritesniavat....vsi4ko e viatar rabota na komisiite.nishto osobenno gledat te kolko da otbiat nomera 4e sa te gledali i da kajat 4e si goden za kazarmata
Първоначално написано от Анонимко
hahahaha![]()
![]()
![]()
flurografa e edna ma6ina det ti snima grudniq ko6 sled tva idva momenta sus subli4aneto pred hirurzite :P i vuprosnoto obarvane![]()
Не, хора, просто ми сринахте психиката!![]()
Аз в казрма НЕМА ДА ОТИДЕМ ако ще война да стане!Ужас...некви дедковци да ми бъркат в гъза, да ми барат патката...иу, тва няма да стане просто!
![]()
![]()
Целта на тази комисия е да те видят дали си годен за служба. Затове се минават сякакви мед.прегледи. Дали виждаш, дали чуваш и т.н. Ако можеш, пак щях да отида щот просто е голямо шоу там.Много съм се смял на психатара. Като почне да пита едни въпроси от рода на:
-Страх от тъмното ? Не
-Страх от тесни пространства ? Не
-Страх от самота ? Не
-Еми хуу, ставаш за танкист.![]()
Значи ако кажа, че имам 50000 фобии няма да ходя в казарма?йййееее....аз ше се изкарам болен от сичко бате!Ама, добре де - за кво траа да ми гледат патката??Няма да зема да се клатя с другите войници я...
Аве аз днес ходих на флорограф и нищо само ни снимаха дробовете за секунди става не боли после давахме кръв от пръста което пак не боли и после орина дават ти 2клечки и трябва да ги препикаеш и те се отцветяват оная ги поглежда и ги хвърля това е сега на 9ти януари ще ходя и ще минавам през 8лекара пълен преглед![]()
Третата комисия е мания !
П.П. Глей ти, тва със задниците и клечките от тая година ли е ? Щото аз като ходих преди две няяше такиа филми !
a za6to pak trqbva i otzad da ni b1rkat?!?!![]()