.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: banski

alex C
    Guest

banski

mm imam problem4e..tapo no vse pak me valnuva 4uda se kaf banski da si vzema kato cvqt de:
    1 bql
    2 4eren
    MM bihte li dali nqkoi drug savet mnenie po vaprosa....

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Mi az 6ti kaja,4e i dvata cvqta sa mn stilni i stoiat super,ama belia prozira Vse pak kato oble4e6 bql pove4e 6te li4i tena.Az imam 4eren i mn mu se kefia.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз лично бих избрала бял с черно или чевен с бяло, но ако държиш да е едноцветел по-добре черен. Доста стилно стои черното. И бялото е хубаво, но аз симпатизирам на черно.

ПП. Чено бял вземи. Най-яко ще е. \/

Zavisi kakva figyra ima6.Imai vpredvid,4e ako ima6 malki gurdi 4erniq banski 6te gi smali vizyalno o6te pove4e.A puk s beliq e syper riskovano.Az su6to mn se kefq na belite banski,ni nukoga ne bih posmqla da si vzema takuv.Osven ako mislq da ne vlizam vuv vodata

Черен май ще е най-добре

има такава тема за бански ползвай търсачка
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

И двата са хубави. Но белият в повечето случаи прозира. Така че, ако държиш да е едноцветен- черен. Иначе може да разбереш някаква разветка. Има много красиви, които са свежи и изглеждат супер.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на fake
    белите не прозират изобщо...имат си такова..като уплътнение на циците и оная работа, а често и на гз...моя миналата година беше бял с някви там черни петънца малки...и не прозираше..
    Boots and braces don't make racists!

такам тъй като не знам кой цвят те кефи повече, а и щом с еколебаеш между двата явно на равно те кефят, затова ще кажа, ами черното привлича топлината, ще изсъхваш по-бързо а и черното мен ме кефи повече, не знам дали прозира бялото...облечи идвата и виж с кой се харесваш повече и кой цвят ти отива повече...

Мега фен
    Град
    София
    Някакъв по-шарен
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Село.София
    Много са секси банските горнище и долнище смисъл долнището да са прашки черни ще е по-секси
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Прозрачен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си