.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99

Тема: Комисия?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от hristo_89
    a za6to pak trqbva i otzad da ni b1rkat?!?!
    За да видят дали не си педерас Аз доколкото знам сички тия неща стават на 3-та комисия... Абе няма страшно, щом толкова хора са минали тая процедура

Guest
    ahaha bate nikoi ne ti burka v guza ahaah hodih minalata sedmica samo det minavash prez 11 pregleda na 2 ot koito se sublichash chisto gol edinia za venericheski bolesti na drugia e pri hirurga det ti stiska topkite i te kara da kashliash da vidi dali ti se podigat na gore ahahah v guza ne ti burkat spoko ima i psiholog tam e veselo..abe dokato se usetish i e minalo ne e tolkoz strashno ...ahaha aa onia det se e nadurvil ahahahaah bahti gadnoto ama toia iavno te ebava noo iako shot bahti kva e bila onaia mazka be da ne se e razhojdala gola ili e imal niakolko minuti da si predstavi kak ia chuka ta da mu stane ...tova e ot naprajenieto ..are spox nishto strashno niama

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако е за военна комисия..
    Мисля че най-"страшното" нещо е че щи гледат оная работа и щи я опипват .. и ако ти я опипва някоя мацка.. ше трябва да си мислиш за мъртви хамстери ..
    Как така ще му гледат оная работа?? Ужас...за какво - къв е смисъла??
    da be sa brat mi e na voenna komislq,i na nego sa mu gledali po ta6acite za nqkvi bolesti,posle gledat v anala da li sa te 6ibali

Голям фен
    Град
    SF
    murzi me da 4eta vsi4ki postove.do kolkoto razbiram stava duma za voenna komisiq.purvata e zapisvane.vtorata e florograf,snimat ti belite drobove.tretata sa pulni medicinski izsledvaniq,vzimane na kruv i urina,psiholog,mmm kak se kazva6e tozi deto ti gleda refleksite i dali ima6 koordinaciq,urolog,u6i nos gurlo.gledat ti penisa dali nqma razni tumorni obrazuvaniq,osven tova ti gledat i anala dali ne e raz6ireno otverstieto (demek dali ne si pedal).tova bez maitap ti go kazvam.vsi4ko stava na burzo prosto te oglejdat.no si e fakt.

Guest
    Странно в нашия край нямаше оглеждане на анала. Влизате в една стая 7 човека всеки си сваля гащите за 3 секунди, лекаря поглежда и ви отпраща.

;-)

tiq komisii sa verno golema prostotiq . nai-tapo e poslednoto - xodeneto v bolnicata/polikninikata po vsevazmojni kabineti i kulminaciqta e estestveno kato trqa se razgolvash . Dobre che ne beshe pred nekoq macka che .... a pa tiq tapaci ot moq grad sa napravili nekfi obarkvaniq i taq godina nanovo se qvqvame na vsichki komisii prosto nemam dumi

tech_noir
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    Значи ако кажа, че имам 50000 фобии няма да ходя в казарма?
    Ами не точно. Ще стане както ако кажеш че си с основно образование - Строителни войски при циганите. В графата "прекалено прост или малоумен за да може да му се повери оръжие". Не е добре, вервай ми. Брат ми го направи същия номер - озова се да копае канафки с хора, дето не могат да си напишат името. После се наложи да пребие някакъв циганин дето много настоявал да правят анален секс, после го съдиха за тежки телесни повреди, и така...

Мен пък са ме писали свързочник.

За дупетата - с нищо не бъркат, само поглеждат дали не ти е разширен - т.е. колко едри неща колко редовно Влизат там. Ако е - гей и те отлагат. Мислехме предишната вечер да си наврем по един морков, ама... не ни стискаше естествено.

За гащите - гледат да нямаш нещо брутално венерическо. Сифилиса се предава и по тоалетна чиния, чаши и т.н. Предстаете си някой изгнил мангал как може да зарази цял полк... неприятна мисъл, нали...

Тъй че тия прегледи са за добро всъщност.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ахахахах къде са ви бъркали бе??
    никой не ти бърка в гъза остави ги гостите даси мечтаят...

спокич пич минаваш един основен медицински преглед и нищо повече...
    Дано си прав, че иначе не знам как ще отида на комисията! Ще трябва да дойдат да ме измъкнат от нас!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

tech_noir
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt

Дано си прав, че иначе не знам как ще отида на комисията! Ще трябва да дойдат да ме измъкнат от нас!
    И ще го направят. Нали това е работата на Военна полиция. Ако не реагираш на три повиквателни/телефонни обаждания, те водят "избягал", идват и те завиличат да те съдят. Няма да те осъдят де, винаги можеш да кажеш, че просото не си ги получил но така или иначе се озоваваш на комисия.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    За какви комисии и т.н. става въпрос?
    Имаше ли нужда от този пост?

Споко бе...туй дето ти го разправят са глупости...то пак същото, ама те си го гоокрасяват Ще те огледат от всякъде и толкова...

Guest
    Spoko, woennata komisiq predi kazarmata e samo PREGLED..

da razberat dali si zdraw.. mogat da ti namerqt gybi4ki na h*q kista na topkite ili hemoroidi na gyza.

wij, SLED kazarmata, togawa we4e 100% move naistina da si za pregled,
    s gyz razpran..

Голям фен
    Град
    SF
    pukaite si prustite na krakata.kato go dokarate do diustaban v sledstvie svli4ane na svodovete na hodilata stavate NGVS

Цитирай Първоначално написано от tech_noir
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt

И ще го направят. Нали това е работата на Военна полиция. Ако не реагираш на три повиквателни/телефонни обаждания, те водят "избягал", идват и те завиличат да те съдят. Няма да те осъдят де, винаги можеш да кажеш, че просото не си ги получил но така или иначе се озоваваш на комисия.
    Това ми е ясно. Отърваване няма и това си е!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    А ако след завършване на средно се запишеш веднага висше?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    kakwo iska6 da kaje6 s tova tova nqma da te otarve ot komisiq. purvata komisiq e v 11 klas i ot 12ti natatak te vikat vsqka godina (mai) da predstavi6 slujebna belejka 4e o6te u4i6 i togava te otlagat.

Мега фен
    Уж сте големите мъже, а 3 страници за страха от военна комисия. Към автора - другите 1 милион момчета в България не са пуснали тема във форум, а не са умряли. Паника голяма!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    kakwo iska6 da kaje6 s tova tova nqma da te otarve ot komisiq. purvata komisiq e v 11 klas i ot 12ti natatak te vikat vsqka godina (mai) da predstavi6 slujebna belejka 4e o6te u4i6 i togava te otlagat.
    Бях чул че ако запишеш висше и учиш някъде до 27 годишен после няма да служиш щото ставаш много дърт А за комисията незнам..

Мега фен
    Обаче няма висше, което да трае 9 години.

Супер фен
    Така е но с връзки може да се освободиш по болест. Но от комисията няма отърваване

не е 11, а 10 клас. ама не винаги де. някои от моя клас още не са ги извикали. мен обаче - да. дееба.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    малиийй аз кво съм чувал бъркат ти с моливче в задника да видат дали си педал ако си не те пускат
    да и те нашибват нали

мечтател, men, kakto i vsi4ki ot klasa mi gi izvikaha v 11 klas. ti da ne si 1 godina po-golqm ot sau4enicite si?

btw, nqma li nqkakav proekt armiqta da stava izcqlo profesionalna, toest da nqma kazarma do 2010? ako e vqrno e super dobre, za6toto ako se butna da u4a nqkade, oturvam pri vsi4ki polojeniq

Guest
    мечтател, men, kakto i vsi4ki ot klasa mi gi izvikaha v 11 klas. ti da ne si 1 godina po-golqm ot sau4enicite si?

btw, nqma li nqkakav proekt armiqta da stava izcqlo profesionalna, toest da nqma kazarma do 2010? ako e vqrno e super dobre, za6toto ako se butna da u4a nqkade, oturvam pri vsi4ki polojeniq
    Ammm... az sym momiche ama da se tikna v temata shtoto neshto ne mi se vryzva.. dobre ne e li pyrvata komisiq, tam deto samo populvash danni ili neshto takova, 10 klas? shtoto v 11-ti veche e vtorata....

vsu6tnost v 9ti ili 10ti klas (ne pomnq) ni izvikaha da populvame edna anketna karta v ob6tinata, ama tova ne mislq 4e se vodi komisiq

Стеси
    Guest
    Гаджето ми разпрафяше некфи историии , уу как му бъркали в гъ-ъ с некфи клечки и го карали да се изака в некаф буркан кви са тия ненормални работи? И му пипали оная работа и му я мерили с линийка да видят колко е голяма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си