- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Комисия?
За да видят дали не си педерасПървоначално написано от hristo_89
Аз доколкото знам сички тия неща стават на 3-та комисия... Абе няма страшно, щом толкова хора са минали тая процедура
![]()
ahaha bate nikoi ne ti burka v guza ahaah hodih minalata sedmica samo det minavash prez 11 pregleda na 2 ot koito se sublichash chisto gol edinia za venericheski bolesti na drugia e pri hirurga det ti stiska topkite i te kara da kashliash da vidi dali ti se podigat na gore ahahah v guza ne ti burkat spoko ima i psiholog tam e veselo..abe dokato se usetish i e minalo ne e tolkoz strashno ...ahaha aa onia det se e nadurvil ahahahaah bahti gadnoto ama toia iavno te ebava noo iako shot bahti kva e bila onaia mazka be da ne se e razhojdala gola ili e imal niakolko minuti da si predstavi kak ia chuka ta da mu stane ...tova e ot naprajenieto ..are spox nishto strashno niama
murzi me da 4eta vsi4ki postove.do kolkoto razbiram stava duma za voenna komisiq.purvata e zapisvane.vtorata e florograf,snimat ti belite drobove.tretata sa pulni medicinski izsledvaniq,vzimane na kruv i urina,psiholog,mmm kak se kazva6e tozi deto ti gleda refleksite i dali ima6 koordinaciq,urolog,u6i nos gurlo.gledat ti penisa dali nqma razni tumorni obrazuvaniq,osven tova ti gledat i anala dali ne e raz6ireno otverstieto (demek dali ne si pedal).tova bez maitap ti go kazvam.vsi4ko stava na burzo prosto te oglejdat.no si e fakt.
Странно в нашия край нямаше оглеждане на анала. Влизате в една стая 7 човека всеки си сваля гащите за 3 секунди, лекаря поглежда и ви отпраща.
tiq komisii sa verno golema prostotiq . nai-tapo e poslednoto - xodeneto v bolnicata/polikninikata po vsevazmojni kabineti i kulminaciqta e estestveno kato trqa se razgolvash . Dobre che ne beshe pred nekoq macka che .... a pa tiq tapaci ot moq grad sa napravili nekfi obarkvaniq i taq godina nanovo se qvqvame na vsichki komisii prosto nemam dumi![]()
![]()
![]()
Ами не точно. Ще стане както ако кажеш че си с основно образование - Строителни войски при циганите. В графата "прекалено прост или малоумен за да може да му се повери оръжие". Не е добре, вервай ми. Брат ми го направи същия номер - озова се да копае канафки с хора, дето не могат да си напишат името. После се наложи да пребие някакъв циганин дето много настоявал да правят анален секс, после го съдиха за тежки телесни повреди, и така...Първоначално написано от fulldelight
Мен пък са ме писали свързочник.
За дупетата - с нищо не бъркат, само поглеждат дали не ти е разширен - т.е. колко едри неща колко редовно Влизат там. Ако е - гей и те отлагат. Мислехме предишната вечер да си наврем по един морков, ама... не ни стискаше естествено.
За гащите - гледат да нямаш нещо брутално венерическо. Сифилиса се предава и по тоалетна чиния, чаши и т.н. Предстаете си някой изгнил мангал как може да зарази цял полк... неприятна мисъл, нали...
Тъй че тия прегледи са за добро всъщност.
Дано си прав, че иначе не знам как ще отида на комисията! Ще трябва да дойдат да ме измъкнат от нас!Първоначално написано от exploitedteen
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
И ще го направят. Нали това е работата на Военна полиция. Ако не реагираш на три повиквателни/телефонни обаждания, те водят "избягал", идват и те завиличат да те съдят. Няма да те осъдят де, винаги можеш да кажеш, че просото не си ги получил но така или иначе се озоваваш на комисия.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Имаше ли нужда от този пост?Първоначално написано от fulldelight
Споко бе...туй дето ти го разправят са глупости...то пак същото, ама те си го гоокрасяватЩе те огледат от всякъде и толкова...
![]()
![]()
Spoko, woennata komisiq predi kazarmata e samo PREGLED..
da razberat dali si zdraw.. mogat da ti namerqt gybi4ki na h*q kista na topkite ili hemoroidi na gyza.
wij, SLED kazarmata, togawa we4e 100% move naistina da si za pregled,
s gyz razpran..
pukaite si prustite na krakata.kato go dokarate do diustaban v sledstvie svli4ane na svodovete na hodilata stavate NGVS
Това ми е ясно. Отърваване няма и това си е!Първоначално написано от tech_noir
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
А ако след завършване на средно се запишеш веднага висше?
kakwo iska6 da kaje6 s tovaПървоначално написано от Master_88
tova nqma da te otarve ot komisiq. purvata komisiq e v 11 klas i ot 12ti natatak te vikat vsqka godina (mai) da predstavi6 slujebna belejka 4e o6te u4i6 i togava te otlagat.
Уж сте големите мъже, а 3 страници за страха от военна комисия. Към автора - другите 1 милион момчета в България не са пуснали тема във форум, а не са умряли. Паника голяма!
Бях чул че ако запишеш висше и учиш някъде до 27 годишен после няма да служиш щото ставаш много дъртПървоначално написано от Lake_bodom
А за комисията незнам..
Обаче няма висше, което да трае 9 години.
Така е но с връзки може да се освободиш по болест. Но от комисията няма отърваване![]()
не е 11, а 10 клас. ама не винаги де. някои от моя клас още не са ги извикали. мен обаче - да. дееба.Първоначално написано от Lake_bodom
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
мечтател, men, kakto i vsi4ki ot klasa mi gi izvikaha v 11 klas. ti da ne si 1 godina po-golqm ot sau4enicite si?
btw, nqma li nqkakav proekt armiqta da stava izcqlo profesionalna, toest da nqma kazarma do 2010? ako e vqrno e super dobre, za6toto ako se butna da u4a nqkade, oturvam pri vsi4ki polojeniq![]()
Ammm... az sym momiche ama da se tikna v temata shtoto neshto ne mi se vryzva.. dobre ne e li pyrvata komisiq, tam deto samo populvash danni ili neshto takova, 10 klas? shtoto v 11-ti veche e vtorata....Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
vsu6tnost v 9ti ili 10ti klas (ne pomnq) ni izvikaha da populvame edna anketna karta v ob6tinata, ama tova ne mislq 4e se vodi komisiq
Гаджето ми разпрафяше некфи историии, уу как му бъркали в гъ-ъ с некфи клечки и го карали да се изака в некаф буркан
кви са тия ненормални работи? И му пипали оная работа и му я мерили с линийка да видят колко е голяма.
![]()