.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99

Тема: Комисия?

tech_noir
    Guest
    Ами аз това и чакам. Казуса е дали насила ще ме издърпа, независимо че уча или ще ме отпишат.

Иначе за комисията.... викат си те всяка година. Даже мен и по два пъти годишно, както на половината ми казват "опа, извинявай, объркали сме се, не ти ни трябваш"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Обаче няма висше, което да трае 9 години.

само така си мислиш
    да си 4увал за "ве4ен студент"??
    5 години магистратура(ако не прекъснеш някоя година поради невзети изпити)
    3 години взимане на държавните изпити
    1 година стаж
    колко станаха?- 9
    2 години специализация в Амстердам..
    колко станаха ?
    11

ве4е седма година съм студент, и ако реша мога и още толкова да изкарам..
    в казарма няма да ходя, понеже съм тарикат, понеже си имам епикризи от болницата, ако потрябва ще заявя отказ от военна служба дори по религиозни при4ини

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    Не, хора, просто ми сринахте психиката! Аз в казрма НЕМА ДА ОТИДЕМ ако ще война да стане!Ужас...некви дедковци да ми бъркат в гъза, да ми барат патката...иу, тва няма да стане просто!
    Хаха един ортак така като тебе, оня ден дойдоха и го прибраха 2 години затвор. А беше станал на 26 години човека. Голяма работа бъркат ти там в дупето, дърпат ти пишката кво се едно не обичаш да я дърпаш.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Guest
    Hah, 2 godini zatwor.. mnou se upla6ih...
    az wseki den riskuwam ot 10 do 15 godini zatwor, i we4e ot takiwa ewentualni zaplahi nikak ne mi puka!!
    twa naprawiha s taq zabrana wyrhu drogata- nau4iha ni da ne ni puka
    A za te natikat w zatwora pyrwo trebe da te fanat..

a za kazarmata tam dobrowolno nema da ida, a nasila za da me natikat pak pyrwo trebe da me fanat..
    posledno kato sa me tyrsili bqh w Amsterdam

6e fanat-zwynci!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

само така си мислиш
    да си 4увал за "ве4ен студент"??
    5 години магистратура(ако не прекъснеш някоя година поради невзети изпити)
    3 години взимане на държавните изпити
    1 година стаж
    колко станаха?- 9
    2 години специализация в Амстердам..
    колко станаха ?
    11

ве4е седма година съм студент, и ако реша мога и още толкова да изкарам..
    в казарма няма да ходя, понеже съм тарикат, понеже си имам епикризи от болницата, ако потрябва ще заявя отказ от военна служба дори по религиозни при4ини
    И аз се замислих за това, след като го написах.
    А защо мъжа го гаврят постоянно? Уж нямаше да ходи, защото е далтонист и лявата му ръка е преебана /не може да държи оръжие като хората/, обаче му казаха, че бил годен. Педалиииииииииииииииии!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ахаахха тези на комисиите са путки бе...
    аз с моето коляно дето капачката ми е размазана и в свободен полет и какво ли още не...
    понякога едвам ходя от болки ме писаха парашутист...
    аз ако съм парашутист с това коляно ще остана инвалид...
    Ирония на съдбата, ма нали знаеш че парашутистите най много 1-2 скока да направят, иначе по ццял ден ше ви карат да скачате от разни високи места.

Мега фен
    Брат ми беше парашутист, обаче беше гъзар и седеше по цял ден пред някакъв компютър, а редниците му слугуваха.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Събличаш се, разтваряш бузки и в най-лошия случай може да пръднеш

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Guest
    И аз се замислих за това, след като го написах.
    А защо мъжа го гаврят постоянно? Уж нямаше да ходи, защото е далтонист и лявата му ръка е преебана /не може да държи оръжие като хората/, обаче му казаха, че бил годен. Педалиииииииииииииииии!
    Абе на тях това им е работата- да се гаврят. Ама винаги можеш да им се изплъзнеш, да ги баламосаш 4е още у4иш, 4е си станал студент, 4е още имаш държавни изпити, 4е пак са ти правили операция, 4е си станал глава на семейство след като ваще са се развели, или след като си се оженил, 4е си зависим от алкохол, дори и да не си, 4е си зависим от никотин, дори и да не си,
    4е си зле с о4ите, дори и да не си, 4е си дюстабанлия или какво ли още не, и като ги баламосаш поне временно да да драснеш някъде във Франкфурт, барса или А-дам,и да останеш там докато станеш на 27.
    след като навършиш 27 ве4е не могат да те викат.

Супер фен
    Значи искате да кажете че дори и да си освободен от военна служба няма да ти се разминат комисиите с всичките тези работи

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Mnogo e gadno tova,4e po4ti nikoga ne moje da se ottarve6..Ne govorq za mom4eta,koito ne im se vliza,a za takiva,koito fizi4eski ne biha mogli da si go pozvolqt.Edno mom4e mi razpravq,4e mu pravili nqkakva operaciq,koeto trqbvaloo avtomati4no da go izklu4i ot spisacite za kazarmata,ama kvo stanalo?Kazali mu"ni6to ti nqma" i aidee vatre
    I explitedteen razkazva ne6to podobno.Tva e mnogo gadno,basi carvulite!Kato 6te e "komisiq",neka da ne si var6at rabotata prez prasti,a da re6at naistina koi trqbva da otide tam i koi-ne
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

tech_noir
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Значи искате да кажете че дори и да си освободен от военна служба няма да ти се разминат комисиите с всичките тези работи
    Ако си освободен се разминават. Не се разминават ако си просот отложен (ученето и повечето здравословни проблеми те олагат, което не ги спира ра те проверяват периодично дали не си се оправил или ако учиш как си със здравето та ако пропъснеш да дадеш уверение да те пратят направо в армията).

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    hahaha I az sym 4uvala, 4e ak0 ti stane patlaka d0kat0 ti byrkat v gyz0bar0 ne te puskat 6t0t0 si gei :P
    haha ama mn smqh ei! Brata h0di i razpravq kak nqkyf g0 karal da "raztvarq buzki" haha pred 5-6 dyrtaka :P

tech_noir
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    haha ama mn smqh ei! Brata h0di i razpravq kak nqkyf g0 karal da "raztvarq buzki" haha pred 5-6 dyrtaka :P
    Ами да. Това все пак е по-добрия вариант, отколкото да ти бъркат.

И... теглете си една баня преди да идете на комисия. Поспе по-малко ще се червите.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Абе малоумник нали за да те освободят трябва първо да има причина да те освободят - демек тая причина ще се установи на комисията кадето ще ти бъркат в гъза.

Нищу не ти праят само искат да отбележат дейност, за да си вземат заплатите в края на месеца !!!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Medicina ?

Мега фен
    Не мисля, че някой ще се подложи на това мъчение, дори за да избегне друго мъчение.

Мега фен
    Да.

Мега фен
    Аз имах предвид само за да изпусне казармата да следва медицина някой младеж.

Мега фен
    ИМа логика...

ИМа логика...
    В кое ?

Guest
    Да предположим обаче че го вдигнеш пред всичките дядо докторовци. Доста е сконфузна тая ситуация. Кво става тогава?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да предположим обаче че го вдигнеш пред всичките дядо докторовци. Доста е сконфузна тая ситуация. Кво става тогава?
    Ако случайно се случи,нищо неможеш да направиш. На момента ще ти е неудобно,но на тези лекари толкова хора им минават всяка година,та едва ли ще те помнят дълго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си