.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99

Тема: Комисия?

Guest
    E osuznavate li 4e koito i da izvadi pru4ka da mi navira 6te mu otkusna rukata deto durji pru4kata i 6te mu q vkaram otzad.

pi4 sam
    Guest
    a ako me e sram s drugi mom4eta moje li sam da vlqza i da mi praqt toq pregled samo na men a ?????

a moje li ako me e sram da me pregledat otdelno samo mene a ne pred vsi4ki ???

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ДА гледат ги .... сега по темата тоя дето е пуснал темата е от моя КЛАС (Валери) и много го е страх да не му видят онАЯ работа
    ХАХХАХААХА...еми разбиераемо е!Ако ше го гледат некви дърти чичковци!Ама за какво ги гледат?Дали са им достатъчно големи...ХАХХАХАХА
    ако наистина се интересуваш, на мен ми го гледа кожната, следователно искат да знаят дали нямаш няква болест

освен това ако те видят някво фешанче ти обарват анала да разберат да не си гей
    а ако си метъл зъболекар ти гледа зъбите дали не си вампир ?

gogogogo

kajete dali ako me e sram moje da me pregledat otdelno a ne pred 30 4oveka da svalqm ga6ti

Мега фен
    Град
    Utopia..
    да ти приличаме на лейтенанти ?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Брей, повечето момчета сте голямата работа, ама стигне ли се до сваляне на гащите и подвивате опашка А аз доколко знам се влиза по 4-ма, а не по 30.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Брей, повечето момчета сте голямата работа, ама стигне ли се до сваляне на гащите и подвивате опашка А аз доколко знам се влиза по 4-ма, а не по 30.
    Кво се обаждаш пък ти Това че ти сваляш гащите на всеки срещнат не значи че на нас ни е лесно!!!

Soldier_MC
    Guest
    Лигльофци стига мранкахте не е толкоз страшно, аз днеска бях и ко бараха ми таша*ите, голям праз. В гъза не бъркат вече тъй че е спокойно иначе другте прегледи са си стандартни УНГ, очен,кръв, урина, психиатър, психолог, теглене, мерене. Бъдете мъже и не се излагайте че за 10 секунди ще стоите със свалени гащи пред 3 - 4 непознати за вас субекти.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ние пък влизамхе един по един
    Върте един хирург и още няква бабка, която пише

nqkuf
    Guest
    В моя клас 3ма чоека получиха писма за комисията и неска ше варят...и 3мата са родени през Февруари...аз ше получа ли такова писмо?и зависи ли нали от месеца когато си роден??

хахаха утре ми е последната (голата комисия)

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Град
    universe

Цитирай Първоначално написано от BeAsT
    аххаха. абе шоуто е мега голямо. хирурга ти преглежда боеца, е голема работа иначе психатъра там става забавно , и невролог, и УНГ кадет душиш разни аромати от някви стъкленици

аз съм сигурен че ще ме скъсат на очния тест

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    темата е за военната комисия и имам въпрос
    утре съм на военна и искам да попитам дали да се обезкосмя???? като горила съм, по гърба, врата, гърдите, краката, и най-вече интимната част и задника ми са почерняли от косми - НА ЖИВОТ И СМЪРТ Е! ОТГОВОРЕТЕ МОЛЯ ВИ

Град
    universe

[BCC]Zombito
    Guest

Не ви ли в срам да пускате такива тъпи теми бе....

Абе, може ли да сте толкова зле сичките бе....
    -Един бил космат
    -На дгруг му бил малък
    -На трети му бил широк г**ъ щото е мръсен п*дал
    ....с надървен х*й....с увехнал х*й.... срам ги било....
    И женчовци да ви нарека... пак ше е силно казано!
    Погледнете, че и жените ви се смеят бе.... =D>

Голям прас, че некви ше ви гледат х*я и ше ви бъркат в г**ъ.... се едно като сте толкова "нежни" не си бъркате сами...

Аз бях вече на всичките прегледи, комисии и т.н и не е нищо особено.... Жените дето редовно ходят на генеколог не са толкос зле като вас....

Вие сте срам за българия бе...

"Бълрари - юнаци" ---> Друг път....

Guest
    Хах така е прав си мен не са ме викали все още ама знаеш ли колко ме и*е, че някакви си щели да ми гледат х*я и топките. Ама въобще не ма и*е да ви кажа честно, толкова като са ходили на военна комисия да не са умрели. А пак и ще отида с удоволствие, защото съм сигурен, че ще е голямо ШОУ.

Град
    sofia
    xaxaxaax lele abe 4ovek ti si na voenna komisiq,a ne na konkurs za nai-dobre obezkosmeni i kva jenka 6te preglejda sigurno nqkoi pensioner s parkinson

Фен Аватара на dobreSresan
    Град
    София
    Абе тая комисия с 10тте прегледа (уши нос гъз психолог и т.н. ) ли е последната ?

Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    За какви комисии и т.н. става въпрос?
    сигурно военна

рррр
    Guest
    Аз искам да попитам през какъв периот от време ще ни викат и кога (възраст имам в предвид) В кой клас 9 ,10 11 и така на татък. В годината по 1 път или ...?

Град
    София
    Aбе сега като въведоха професионалната армия още ли ви викат ^^
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Guest
    Abe az razbrah che veche ne e kakto predi samo te vikat da podpishesh dokumenti i da te imunizirat i tova e vsichko

PS: Sry za latinicata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си