- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Комисия?
E osuznavate li 4e koito i da izvadi pru4ka da mi navira 6te mu otkusna rukata deto durji pru4kata i 6te mu q vkaram otzad.
a ako me e sram s drugi mom4eta moje li sam da vlqza i da mi praqt toq pregled samo na men a ?????
a moje li ako me e sram da me pregledat otdelno samo mene a ne pred vsi4ki ???
а ако си метъл зъболекар ти гледа зъбите дали не си вампир ?Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
kajete dali ako me e sram moje da me pregledat otdelno a ne pred 30 4oveka da svalqm ga6ti![]()
да ти приличаме на лейтенанти ?
Брей, повечето момчета сте голямата работа, ама стигне ли се до сваляне на гащите и подвивате опашкаА аз доколко знам се влиза по 4-ма, а не по 30.
![]()
Кво се обаждаш пък тиПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Това че ти сваляш гащите на всеки срещнат не значи че на нас ни е лесно!!!
Лигльофци стига мранкахте не е толкоз страшно, аз днеска бях и ко бараха ми таша*ите, голям праз. В гъза не бъркат вечетъй че е спокойно иначе другте прегледи са си стандартни УНГ, очен,кръв, урина, психиатър, психолог, теглене, мерене. Бъдете мъже и не се излагайте че за 10 секунди ще стоите със свалени гащи пред 3 - 4 непознати за вас субекти.
Ние пък влизамхе един по един
Върте един хирург и още няква бабка, която пише
В моя клас 3ма чоека получиха писма за комисията и неска ше варят...и 3мата са родени през Февруари...аз ше получа ли такова писмо?и зависи ли нали от месеца когато си роден??
хахаха утре ми е последната (голата комисия)
Първоначално написано от BeAsT
аз съм сигурен че ще ме скъсат на очния тест
темата е за военната комисия и имам въпрос![]()
![]()
утре съм на военна и искам да попитам дали да се обезкосмя???? като горила съм, по гърба, врата, гърдите, краката, и най-вече интимната част и задника ми са почерняли от косми - НА ЖИВОТ И СМЪРТ Е! ОТГОВОРЕТЕ МОЛЯ ВИ![]()
Абе, може ли да сте толкова зле сичките бе....
-Един бил космат
-На дгруг му бил малък
-На трети му бил широк г**ъ щото е мръсен п*дал
....с надървен х*й....с увехнал х*й.... срам ги било....
И женчовци да ви нарека... пак ше е силно казано!
Погледнете, че и жените ви се смеят бе.... =D>
Голям прас, че некви ше ви гледат х*я и ше ви бъркат в г**ъ.... се едно като сте толкова "нежни" не си бъркате сами...
Аз бях вече на всичките прегледи, комисии и т.н и не е нищо особено.... Жените дето редовно ходят на генеколог не са толкос зле като вас....
Вие сте срам за българия бе...![]()
"Бълрари - юнаци" ---> Друг път....
Хах така е прав си мен не са ме викали все още ама знаеш ли колко ме и*е, че някакви си щели да ми гледат х*я и топките. Ама въобще не ма и*е да ви кажа честно, толкова като са ходили на военна комисия да не са умрели. А пак и ще отида с удоволствие, защото съм сигурен, че ще е голямо ШОУ.![]()
xaxaxaax lele abe 4ovek ti si na voenna komisiq,a ne na konkurs za nai-dobre obezkosmeni i kva jenka 6te preglejda sigurno nqkoi pensioner s parkinson![]()
![]()
![]()
Абе тая комисия с 10тте прегледа (уши нос гъз психолог и т.н. ) ли е последната ?
сигурно военнаПървоначално написано от fulldelight
Аз искам да попитам през какъв периот от време ще ни викат и кога (възраст имам в предвид) В кой клас 9 ,10 11 и така на татък. В годината по 1 път или ...?
![]()
![]()
Aбе сега като въведоха професионалната армия още ли ви викат ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Abe az razbrah che veche ne e kakto predi samo te vikat da podpishesh dokumenti i da te imunizirat i tova e vsichko
PS: Sry za latinicata