- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Свалихте ли си вече CRAZY HITS на Кривогледата Жаба? :))))
парчетата според мен са страшнисупер яки са и си струват всеки изразходван килобайт скорост по тях
аз вече дори си ги качих в пощата, за да съм сигурен, че няма да ги затрия някъде по трасето след време...
:P ето директен линк за песните:
http://store2.data.bg/tumnia/Music/C...dition2005SMO/
Супер песнички има.Много ме кефят "Popcorn" и "Pinocchio".Екстра, екстра...!!!![]()
Мисли глобално, действай локално!
Утре...ще ги свалям от дц++ сега просто...ми падат завесите много ми се доспа![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
ми ем не съм си ги свалила а и не мисля да го правя.
тази жаба вече доста почва да ми лази по нервите.![]()
Popcorn me kefi nai-mnogo![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Най-яката е 1001 Nights който не я е слушал...да я слуша непремено!![]()
Супер тъпо!Развалят хитовете от едно време!Баси покрай тая тъпа жаба ми писнаха хубавите песни!1157918956189235691268528956293486 пъти по-яки са самите песни без Шибаната Жаба!Ако я видя някаде ще я пречукам!![]()
маа фака
ЗАБРАВИ!Само през трупа ми ,но ще ти е малко трудно!Първоначално написано от ^SpideR^
Важното е ,че лудата жабка..завладя..света
дали ти харесва или не никой не те пита
Под ножа![]()
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
да мре тая тъпа жаба веееее... баси изруда
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
И на менеПървоначално написано от MaPuXyaHa
![]()
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
abe kvo tolko vi pre4i crazy frog?tolko si e sladka.s taq fizionomiqa ne6to v po novite pesni po4ti ne se 4uva
mene pyk mai nai me kefi axel f-crazy frog
mejdu drugoto reklamirat za melodii na telefon nqkva nova i zvu4i mn gotino ama nz koq e.da imate ideq?stava vypros za edna kydeto reklamirat predimno po city tv.
Pfff taq jaba brat mi si q slu6a po cel den i na men ve4e mi pisna da q slu6am!Ina4e v na4aloto crazy frog malko me kefe6e,ama sega....samo kato po4ne prevklu4vam na druga pesen!Maleee ako moje6 takuv boi 6teh da hvurlq na tfa drazne6to jivotno....![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
drazni me ako taq jaba![]()
Hubavo,ama polovinata ot tiah ne ba4kat![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az sum da q izkormim :PПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()