.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    най-опасният наркотик е може би телевизията.

нещата,които ни втълпяват водущите на екранни предавания,също и наркотичната ни сляпа вяра.

не са треви
    В този ред на мисли аз добавям и Интернет. Хората даже не се усещат, че са пристрастени... Или знаят, но не смеят да си признаят че са зависими от нещо подобно...
    I don`t use drugs, I AM DRUG!

Най-вредния е хероина,но това не означава,че и другите не са вредни!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Хехе, ЛСД.. досега няма ДОКАЗАН слу4ай за смърт от ЛСД, дори да има някой умрял, това става при няколко хиляди пъти надвишаване на обикновената доза.
    Както един човек беше казал - един наркотик не е задължително да те УБИЕ или да те РАЗБОЛЕЕ, за да ти СЪСИПЕ ЖИВОТА.

Помисли над това, няма нужда да ти обяснавам повече.

Голям фен Аватара на pathetic
    Петкова,уви,в днешния ден интернета ни е
    крайно необходим.Както са и мобифоните.

Няма как да ги отхвърлим

но не са наркотици,а просто средство за комуникация.

не че имам против димните сигнали..
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Така е, че имаме нужда от интернет имаме, НО и че има пристрастяване и това също е истина (и то сериозно, дотолкова, че хора губят връзка с реалния свят, примери колкото щеш около нас)

I don`t use drugs, I AM DRUG!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Най опасния наркотик?

Цитирай Първоначално написано от Хофман
    Кой според вас е най опасния наркотик?...Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.
    Благодаря!
    Херцата.

Guest

!

Кале венозно ще е трогателна картинка това ли е новия начин да се преработва на Ц200

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Petkova
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хехе, ЛСД.. досега няма ДОКАЗАН слу4ай за смърт от ЛСД, дори да има някой умрял, това става при няколко хиляди пъти надвишаване на обикновената доза.
    Има един смъртен случай от ЛСД, но в чистата му форма, непреработена
    Иначе по темата, всички наркотици са опасни...
    има един слу4ай, вярно, но не заради формата, а заради олигофренска грешка при дозировката- било тъмно и пи4а помислил 4е ампулата съдържа те4ен амфетамин, а тя всъшност съдържала 12 000 дози ЛСД ...

по какво сортирате нещата на "по-опасни" и "по безопасни"??
    ако е по броя на смъртните слу4аи, това са цигарите.

ако е по броя на развалените семейства, това е алкохола.
    ако е по степента ан пристрастяване и броя на употребяващите- това е ИНТЕРНЕТА!!!

BTW, ПЪРВИЯТ 4ОВЕК, който е предсказал ъзникването на Интернет и превръщането му в най-масовата зарибявка е бил не друг , а 4и4о ви Тимъти Лиъри, 4овекът който от уважаван харвардски професор се превръща във "обществен враг номер 1" в САЩ заради това, 4е раздал ЛСД на студентите в Харвард...

Затворили го в най- строго охранявания затвор в САЩ, но понеже психотеста в затвора(по който оценявали кой затворник колко е опасен в поведението си) бил съставен от самия Лиъри, та ги измамил най-нагло 4е е кротък като великденско зай4е, и му дали самостоятелна килия в крило с лек режим ... 4овека написъл еда книга в затвора, после избягал, като се спуснал по телефонния кабел.
    Избягал и от щатите, оттогава го залавяли още 4 пъти в разли4ни държави от третия свят , но успявал да избяга (с помощща на абсолютно непознати бандити, говорещи на непознат език)
    Защо ли? Може би защото с действията си дал ако не религия, то нещо като Вяра на най-заклеймяваната група от обществото- потребителите на забранени вещества(наркотици)

4овека си умря в дълбока старост на неизвестно място, заобиколен от приятели, жена си и децата си, малко след създаването на Интернет.. Първия 4овек, който умря "онлайн"..

Защо ви разказвам вси4ко това именно в такава тъпа тема?
    Защото НЯМА "опасни наркотици", а има "опасни хора" , поставени в "опасни ситуации".
    Това е..

Guest

!

А ако трябва да сме напълно точни - най опасния наркотик е влиянието на общественото мнение върху избора ни. Който се научи да бъде индивид и да взима решения сам за себе си със оглед на личните му интереси и цели - евала му, който не , е просто част от стадо, било то бандитско рапърско метълско хейтърско наркоманско боксьорско щангистко професорско земеделско футболистко политическо манекенско хакерско педерастко депресантско пушилистко ... и хилядите други ( ).

Guest

!

Ей гост, израстнал съм на улицата (не че си нямам дом и любящо семейство, винаги съм имал просто такъв ми беше избора) заедно с келешите, правил съм доста неща но не посегнах към наркотиците за разлика от 70% от приятелите ми тогава, минаха 4-5 години от както се разделихме , част от тях са по чужбина, в комуни обаче ,част от тях са по килиите, 2ма са мъртви а останалите берат душа живи и се чудят как да скалъпят стотинки да си убият абстата. Правят доста лоши неща и не ми обяснявай ти че са били лоши хора. Станаха , след наркотиците.

Guest

!

Срещнах преди седмица един от тях, рядко ми се случва защото можеш да ги видиш по улиците само когато им трябват пари. На мен не ми иска, досрамя го въпреки нуждата но като го попитах как е, че не съм го виждал отдавна, само каза "не ти и трябва, аз съм парцал".

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo

LSD-светът не е същия
    Ей, амиго, светът не е същия независимо дали и с какво се друсаш, светът се променя. И хората се променят, и дрогите се променят.
    0 и ако искате да знаете лсд е при4инило много много по- малко психи4ески разстройства отколкото официални медикаменти предписвани от психиатрите през изминалото столетие.. само си спомнете, като откриват барбитуратите и си въобразяват 4е са открили лекарство кажи-ре4и за вси4ки псих. заболявания... каква заблуда само!..

п.с. в сднешно време най много опасни псих.разстройства ,придобитив следствие на дроги при4иняват метаамфетамините, които при 4еста употреба водят до неконтрулируеми изблицио на страх или гняв..

но да не забравяме и алкохола, който при редовна (зло)употреба бавно, но затова пък сигурно води до състоянията "алкохолен халюциноген", "алкохолен делир" и "алкохолна халюциноза", кото са много по брутални и много по- трайни от каквато и да е психоза, която ЛСД евентуално би могло да предизвика у неподготвен психонавт..
    dedo mi gi ima i trite alkoholni ekstri

Голям фен Аватара на pathetic
    О,игрите са опасни,да

..а как ми се е доиграло на криеница.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

beat
    Guest
    Az sam di6al kale v prodaljenie na 1 godina ... Parvo me zaribiha 2 3 fr`s i az nqah nikaf haber za ko staa na vypros . V na4aloto samo zvuci ili leki defekti v kartinata ... Sled tva po4naha haliucinacii i dokato ne se stigna do tova da si daam parite za zakuska za 6ibanoto lepilo. Psihikata mi be6e razbita napylno . aKo ne se nadi6vah s pone edno kalence zapo4vah da se potq da se nervq da pu6a kato razvalena pe4ka i t.n. Hodih na psiholozi i na kakvi li dr lekari ne no sled konsultaciite mi s psiholozite otnovo se napompvah za6toto kaleto be6e prevzelo mn qko mozaka mi . Dokato edin den ne se osyznah i razbrah 4e nai dobriq psiholok moa da si bada samia az . I uspqh da se preborq ... I sam mn gord s tova ne6to . A pak za temata koi e nai opasniq narkotik ... xm ... si4ki narkotici sa opasni gazeta , 6oto si4kite ti namalqvat jivota s migove sekundi 4asove i godini ... A za6to da ne prekara6 o6te edin mig s priqteli ot kolkoto o6te edin mig s kissiykata v nqkoe ka6e ... Akyl trqa akyl ...

Guest
    Амфетите са най опасни, защото както и хероина водят до пристрастяване, лесно се набавят (изобщо има ли труден наркотик), широко се използват. Но не може се лекуваш с метадон.

Град
    U nas
    Пуснато на: Съб Май 19, 2007 8:05 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Амфетите са най опасни, защото както и хероина водят до пристрастяване, лесно се набавят (изобщо има ли труден наркотик), широко се използват. Но не може се лекуваш с метадон.

Auuu boji4ko , ti 4uva6 li se govori6 be mom4e/momi4e. Amfetaminite vodqt do pristrastqvane samo kogato se upotrebqvat ot mn vreme i to postoqnno v golemi koli4estva.Postoqnno 6te re4e na den po nqkolko puti.Kolkoto do "izob6to ima li truden narkotik " , v Bulgaria ima mn vidove narkotici , koito sa trudno namiraemi , primer - LSD. Metadona e lek sre6tu heroinova zavisimost. Ne moje da se lekuva amfetaminovo pristrastqvane s metadon , za6toto ne e nujno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    When you smoke da herb it reveals you to yourself ! останалите боклуци ти ебават майката и заприличваш на един шибан наркоман..

амфетите са много разпространени и масово се употребяват, но според мен най-опасния наркотик е хероина, защото към него най-бързо се пристрастява, трябват 3 вземания за да се пристрастиш има силна физическа зависимост

:)

познавам много хора които приемат системно какво ли не но определено LSD не е най-опасния наркотик . Трудно може да се каже зависи какво разбираш под опасен . Ако говорим за пристрастяването определено хероин и кокаин (след 2-3 прием) а ако говорим от кое наи много спираш да приличаш на човек -> кокаин . В началото на 20 век това е бил наркотикът на бедните а сега 1 гр. върви на 120 лв. Тои засилва мозъчната функция и развива творческото въображение но за сметка на това след 10 години системна употреба вероятноста да си отидеш от тоя свят е адски висока. Това е наркотикът за тези които искат да направят нещо в живота си за кратко време след което да завещаят всичко постигнато на хората след тях . ЛСД и амфетамините нямат физическа абстиненция (не че на някои които след дълга употреба решил да се лекува му пука) но за сметка на това психическата е доста силна .... Най- добрия вариант е всички да се информираме добре за последствията да знаем достатъчно много за наркотиците и другите shitove и да не употребяваме нищо ако искаме да се запазим стойностни хора ....
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Re: Най опасния наркотик?

Цитирай Първоначално написано от Хофман
    Кой според вас е най опасния наркотик?
    Според мен е LSD,познавате ли хора, които са го употребявали ,какви впечатлиния имате от тях?

Съжалявам че пускам темата тук но това е най-посещавания форум.

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.
    Благодаря!
    Мисля, че най - опасен е хероина.Както казват хората - хероина не се пробва - той се почва...
    А за LSD ... опасно е за тези с лабилна психика, май доста от тиййновете.Аз съм вземала и ме е вкарвало винаги в луди филми с адските халюцинации, обаче в никакъв случай не трябва да се взима в кофти душевно състояние - може дори да доведе до смърт, от страховете, които съзнанието преживява!
    И все пак - без дрога винаги е по - добре, независимо дали е е много опасна или малко опасна!

sLaDkA`1zZr0DkA
    Guest
    Spored mene nai opasnoto e xeroina na koito mu sa mre neka da si zeme edin pat sa pristrasti samo i nakraq e v groba 4esnu kazano.Imax edin priqtel koito ve4e ne e pri nas zaradi tapiq heroin samo 2 meseca mu trqbvaha za da umre

sLaDkA`1zZr0DkA
    Guest
    Spored mene nai opasnoto e xeroina na koito mu sa mre neka da si zeme edin pat sa pristrasti samo i nakraq e v groba 4esnu kazano.Imax edin priqtel koito ve4e ne e pri nas zaradi tapiq heroin samo 2 meseca mu trqbvaha za da umre

Супер фен
    "Най-добър приятел стана му херо...........но накрая не издаржа сам сложи края на всичко това"

несъм пробвал ама според мен херцата

Guest
    @PR0, kfo imash predvid kato kazwash che LSD e 4000 puti po silno ot meskalina ?
    Za doza moje bi...
    No kato sila e prosto glupost da se tvurdi...
    Ima smurten sluchai ot LSD, no toi e prosto incident. Mai nqkaf kradec bil vlqzal v laboratoriqta i nagultal cqla ampula

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си