.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78

Град
    U nas
    Пуснато на: Чет Май 31, 2007 6:43 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

@PR0, kfo imash predvid kato kazwash che LSD e 4000 puti po silno ot meskalina ?
    Za doza moje bi...
    No kato sila e prosto glupost da se tvurdi...
    Ima smurten sluchai ot LSD, no toi e prosto incident. Mai nqkaf kradec bil vlqzal v laboratoriqta i nagultal cqla ampula

awe brat mi vij kvo sum napisala i togava mi zadavai tupi vuprosi!!!
    O.B.I_ Пуснато на: Нед Май 20, 2007 2:31 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Пуснато на: Съб Май 19, 2007 8:05 pm Заглавие:

Амфетите са най опасни, защото както и хероина водят до пристрастяване, лесно се набавят (изобщо има ли труден наркотик), широко се използват. Но не може се лекуваш с метадон.

Auuu boji4ko , ti 4uva6 li se govori6 be mom4e/momi4e. Amfetaminite vodqt do pristrastqvane samo kogato se upotrebqvat ot mn vreme i to postoqnno v golemi koli4estva.Postoqnno 6te re4e na den po nqkolko puti.Kolkoto do "izob6to ima li truden narkotik " , v Bulgaria ima mn vidove narkotici , koito sa trudno namiraemi , primer - LSD. Metadona e lek sre6tu heroinova zavisimost. Ne moje da se lekuva amfetaminovo pristrastqvane s metadon , za6toto ne e nujno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pro4eti go pak! LSD e 4000 puti po silno ot meskalina ?
    kade sum go kazala tva? a?
    tvurdq 4e ima trudno namiraemi narkoti4ni ve6testva.
    Ai drugiq put kato trugne6 ne6to da mi se puli6 da pro4ete6 za kvo stava vupros.Iiii se pi6e RPO ne PRO
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Под думата "наркотик" така както я разбирате вие няма такова нещо като "най-опасен". Всичко е относително според зависи от дозата, периода на взимане, психиката на човека и т.н....
    Дори и хероина можеш да го взимаш 5 години и да спреш без особени последици за организъма, можеш да вземеш свръхдоза от първия път и да умреш. Сещате се нали ?
    Иначе реално най-опасни са групата на т.н. "наркотични отрови" - ацетон, дихлоретан, етилбензол, ИПБ, ксилол и други....
    Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!

Guest
    най опасен е хероина според мене защото лесно се пристрастяваш гледайте филма trainspotting и ще разберете за кво говора и не го казвам защото съм детенце гледало филм а съм чувал мн случеи просто ви давам промер за филма да го гледате да се филмирате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си