- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- sapunki
Q kajete vie koi vi e lubimiqt sapunen serial i vuob6te gledate li takiva ne6ta![]()
Lost, One tree hill, invasion...
ako se vodqt za sapuneni
Ами...Ако в Росалинда и Есмералда имаше маааааааааааааааааааалко повечко трупове, кръв, убийства и извращения щяха да ми харесват.Единственият сериал, който някога съм гледала е "От Местопрестъплението"
Аз си падам повече по комедии,отколкото по сапунки,ама си спомням че преди гледах"Приятелки и съпернички"
хъх,не гледам такива неща![]()
просто .. имам друга ценностна система .. не са ми интересни и такам ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
qk e ama az teq gi gledam ot neta tv mn ne gledamПървоначално написано от Hybrid_Theory_F
Ot vreme na vreme gledam "Moq sladka Valentina", "Trima bratq,tri sestri", "Tq & Toi" i "Vsichki obichat Reimand"![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
'Всички обичат Реймънд' си е направо класика.
Много е яко сериалчето.![]()
Ми не обичам да се пеня! :P
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Изпитание на любовта![]()
mi v momenta lubimiqt mi serial e 'Buffy-ubiicata na vampiri',no haresvam su6to 'Ot mestoprestuplenieto-New York' kakto i 'Mutant X'!!! :P
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
sapynkite i za izmivane na razete ne stavat!!
Хах,добре казаноПървоначално написано от MaPuXyaHa
![]()
Ми аз също не гледам така наречението "сапунки". Мисля,че нямат абсолютно никакъв смисъл вложен в тях и гледането им е пълна загуба на време
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Нямам нито време нито нерви да ги гледам!
Струва ми се крайно тъпо да се паркирам пред телевизора специално за да зяпам няк'ви сълзливи и банални сапунки!![]()
ако под "сапунки"се разбира "трима братя три сестри"-не гледам.
но иначе страшно много ме кефят селриалчета като-"приятели"..."ало ало"...""семейство симпсън".."малкълм".."женени с деца".."от местопрестъплението" и "сексът и градът".
si4ki sapunki sa edni i su6ti!Za hora koito nqmat sobstven jivot neka si gledat tiq sapunki(az si imam dostatu4no problemi 4e da slu6am i tehnite)
gledam samo dva na ediniq ot koito dori neznam imetoinache drugiq e "Moq Sladka Valentina" :P
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
Az edinstveniq serial koito gledam e "Moq sladka Valentina" dori i nego go gledam kogato mi e mnogo sku4no![]()
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
Absoliutno kato the gangsta mislq. Prava e!Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
Prosto ne moga da izdurja 10 epizoda da chakam Huan da celune Valenitina.
v 11ti epizod da e bremenna i da rodi v 50ti... Gubene na vreme. Sapunkite sa za pensionerki bez rabota. :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Еми аз в последно време изперквам-като се върна от даскало и се започва с Моя сладка Валентина после Блясък и другите филмчета даже понякога и Дързост и красота си гледкам....тфа явление се получи от тфа че няма кфо да права в нас и нема с кой да излеза![]()
Аз, лично, мразя сапунките. Просто са ми глупави и безинтересни...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...