.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: abort

Guest

abort

ima li hor v tozi forum, koito sa pravili abort .
    super mi e pritesneno zashtoto imam gadnoto pred4ustvie, 4e sum bremenna.
    kak razbraha 4e sa bremenni i kak se re6iha na abort.
    sushto i kolko im e struvalo i zaduljitelno li e s roditelsko razre6enie ili moje i da se mine mejdu kapkite.
    p.s.molq vi, naistina e mnogo vajno, zashtoto sum adski adski priesnena

Град
    Peshtera
    виж,мила
    1-сигурна ли си, че искаш да направиш аборт. това е много крайна стъпка и трябва да се обмисля добре, за да не съжаляваш после.
    2-един аборт винаги е с разрешението на родителите-ти ще го получиш ли и на каква цена
    3-ще намериш ли толкова пари, знам че един аборт(качествен) стружа не по-малко от 300 лева..

замисли се
    но 1 си направи тест за бременност.

da macka nai ve4e PARVO SI NAPRAVI TEST ZA BREMENOST i to kolkoto e vazmojno po skoro.posle ako e tanalo tva ot koeto se boi6.....kofti skapa.
    mi prvo pogovori s mom4eto,vse pak i toi ima u4astie v deloto!
    i az do kolkoto znam legalniq abort e samo s razre6enie na roditel(ediniq mislq 4e stiga).
    pogovori s va6te-ne otlagai razgovora,makar 4e znam 4e 6te ti e dosta trudno,no......nqma na4in!

Ako si palnoletna mislq 4e ne e neobxodimo da se napravi abort sas saglasieto na roditel.Za da si sigyrna dali si bremenna ili ne naistina 6te e po dobre da si napravi6 test.Xaide yspex

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    мила,това,че имаш предчувствие не значи,ама грам нищо Направи си тест,ако е положителен,отиди на гинеколог,за да си 100% сигурна,че си бременна ...
    момичето разбира,че е бременно,ако цикъла и не дойде,почва да и става лошо,да и се вие свят .. абе не знаеш ли признаците при бременност?!
    аборта струва около 300-350 лв.,легалния аборт се прави само,при наличието на подпис на единия родител,не може да се мине ей така между капките
    нелегален аборт не прави за нищо на света
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Такааам...четах пак разни изказвания за някакви "отверки" и ..абе глупости...ако не се осере този форум няма да я бъде...

По темата... имах същото предчувствие, същи проблем, закасня ми...даже направо ми прескочи... едни емоцци едно чудо... Така пиле шарено... Първо, не се притеснявай толкова много, няма невъзможни неща... Отиваш и си взимаш тестче (тряба да са минали минимум 7 дена от акта) какъвто и да е резултата... в смисал дори да е отрицателен не се успокоявай напълно.. хващаш се и отиваш на гинеколог... който ако още не е минал поне месец ще ти каже "Много е рана нищо не се знае"...отиваш взимаш си ново тестче ..ама гледай да е по-качествено не от тези дето са 3левчета...тинтири минтири... и ако пак е отрицателно..се успокояваш...но след известно време отиваш пак при гинеколога..и ще си 6 точки... ТОВА ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ НЕ ТИ ИДВА..

Така..ако се окаже положителен,,,без паника... правиш същата процедура..и недай си боже се окаже че си...в никакъв случай не мисли за клиники на черно и прочие... ти не споменаваш години... но првдполагам нямаш 18.. и за един аборт ще ти трябва подпис на рдител..колкото и ужасно да звучи трябва да поговориш поне с майка си... все пак това е нещо многооо важно....

Относно самия аборт...процедурата никак не е приятна.. както и да е струва към 250 лв със лекарставата след това които трябва да пиеш... а и няколко дена трябва да си под медецинско наблудение..изобщо ужасия...

И все пак..СЕ НАДЯВАМ ПРОСТО ДА Е ФАЛШОВА ТРЕВОГА!!!
    УСПЕХ МАЛКАТА !!!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Guest
    falshiva trevoga. doide mi predi 3 dena i ve4e se 4ustvam mnogo po-dobre vse pak blagodarq za podkrepata vi!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    falshiva trevoga. doide mi predi 3 dena i ve4e se 4ustvam mnogo po-dobre vse pak blagodarq za podkrepata vi!
    С този отговор считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си