- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска в домашни условия
След като ми е за първи път да се пробвам сама да си правя кола маска бих искала да попитам дамите,които го правят това редовно,каква кола маска използвате - на Veet лентички или пък от супермаркета домашна кола маска (ако е второто пак ако може да ми кажете конкретно от коя фирма сте доволна). Една приятелка ми се похвали наскоро,че купила някаква розова кола маска от супермаркет,която била много хубава,но чакам мнение и тук,преди да вземаБлагодаря предварително за отзивите
|
![]()
Аз използвам на Veet за чувствителна кожа. След като приключиш излизат малки, червени пъпчици, но това да не те притеснява. След един-два часа минават. Дано да съм била полезна![]()
да,аз принципно ходя на кола маска обаче в салон и никога не съм си го правила сама. Много благодаря за отзива!![]()
|
![]()
На Jankar са хубави и течната и студената, но препоръчвам да се използва цялата за 1 ден, а не примерно за 1 ден малко и после на следващия пак... щото нещо се прецаква и не лепне и не маха никви косми ;д аз така направих и всичко отиде на вятъра.
nigga stole my bike