.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Имам въпрос който не е много по темата, но ако продължавам да си бръсна краката.... което правя досега след известно време ще ми стане ли твърда кожата и космите да са гадни от толкова много бръснене

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от lamba Виж мнението
    Имам въпрос който не е много по темата, но ако продължавам да си бръсна краката.... което правя досега след известно време ще ми стане ли твърда кожата и космите да са гадни от толкова много бръснене
    Напълно възможно е.
    По-добре недей да си правиш експерименти и си използвай кола маска, или епилатор. Има лека болка, но не е болка за умиране, така че спокойно. Иначе ефекта е доста по-дълготраен от този на самобръсначката.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от lamba Виж мнението
    Кожата става по-твърда, понеже самобръсначката премахва хидролипидния слой на кожата. Освен това премахва само крайната част на косъма, оставяйки остър ръб и когато косъмът започне да расте отново след няколко часа има опасност да се врастне подкожно. Космите със сигурност стават по-дебели и по-твърди от бръсненето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си