- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Как да им кажа за 3-та и изобщо да казвам ли?
Бъди спокопйна,няма да те изселет.Обесни им как стоят нещтата и им обещай, че няма да се повтори и ще я поправиш. На всеки се случва да изкара лоша оценка.Пък ако те бива в лъжите освен истината за случилото се опитай и с малко хитрост, за да ги заблудиш.Пожелавам ти успех!
Ахахаха и аз така. Аз се радвам като изкарам тройка по математика,тая се страхува че ше я изселят от дома иПървоначално написано от MaPuXyaHa
![]()
ako ti ia niama nanesena v belejnika...i skoro ne predstoi roditelska sreshna ne im kazvai
при мен проблема е, че родителите ми ми се карат доста за оценки,но като изключим това,имам всичко което си искам и не ми липсва нищо.Но от известно време майка ми и баща ми ми казаха че ще се развеждат и на мен ми е много кофти, живея под някакъв стрес,направо не съм са себе си от няколко месеца.И поради тези проблеми успехът ми изведнъж спадна,а бях пълна отличничка.Но сега изкарах две двойки и ако кажа на нашите просто ще ме убият!Страшно съм притеснена и отново повтарям-не съм на себе си.Искам да избягам, да се махна от този дом.Искам поне за ден...да се чувствам спокойна или...и аз незнам но ще избягам от вкъщи.Реших да го споделя с вас и да чуя и вашите мнения!![]()
nai-dobre e da kaje6.za6toto ako razberat 4e ne si im kazal ,6te stane po zle
nai dobre si kaji ....lele az samo 3-ki praskam po matem....4 e super ama tfa e za drug forum
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
Boje za tva li se pritesnqva6 mene ako za vsqka 4etvorka me izselvaha zna4i ve4e da sym se preselila ot dr styrana na kontinenta a ti 6tom za edna 4-ka se pritesnqva6 ili za 3-ka ne te znam ako ima6e moie problemi kakvo pyk 6te6e da ti e togava
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
kaji im sa vse pak i te sa bili deca, nali? samo 4e ne razbrah 3 ili 4 ima6?Първоначално написано от писанка
nai-veroqtno 6te ima malko![]()
ama nema stra6no 6te jivee6!
![]()
![]()
po-dobre im kaji 4e 6te e lo6o ako razberat ot dr mqsto po-dobre ti., otkolkoto nqkoi drug![]()
ne krii ni6to roditelite sa edinstvenite hora koito mogat da ti pomognat ako ti se karat to go pravqt za tvoe dobro
Престарай се намери сили и им кажи най много да ти се накарат но ще им мине все пак не е дошъл краят на света само заради тази слаба оценка
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
ТЕМАТА Е ОТ 2005 teenajer 993 стига си изравял теми на по 3-4 години![]()