.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    Sofia grad
    Бъди спокопйна,няма да те изселет.Обесни им как стоят нещтата и им обещай, че няма да се повтори и ще я поправиш. На всеки се случва да изкара лоша оценка.Пък ако те бива в лъжите освен истината за случилото се опитай и с малко хитрост, за да ги заблудиш.Пожелавам ти успех!

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaPuXyaHa
    Аз едва хващам тройка по математика...а ваще ще те изселят от вас заради 4ворка..майко..колко побъркани могат да бъдат хората!
    Ахахаха и аз така. Аз се радвам като изкарам тройка по математика,тая се страхува че ше я изселят от дома и

Град
    Sofia
    az

Между нас да си остане тази клюка,Бог ме е създал за да се изфука...

Фен
    Град
    Plovdiv
    ako ti ia niama nanesena v belejnika...i skoro ne predstoi roditelska sreshna ne im kazvai

romityyy
    Guest
    при мен проблема е, че родителите ми ми се карат доста за оценки,но като изключим това,имам всичко което си искам и не ми липсва нищо.Но от известно време майка ми и баща ми ми казаха че ще се развеждат и на мен ми е много кофти, живея под някакъв стрес,направо не съм са себе си от няколко месеца.И поради тези проблеми успехът ми изведнъж спадна,а бях пълна отличничка.Но сега изкарах две двойки и ако кажа на нашите просто ще ме убият!Страшно съм притеснена и отново повтарям-не съм на себе си.Искам да избягам, да се махна от този дом.Искам поне за ден...да се чувствам спокойна или...и аз незнам но ще избягам от вкъщи.Реших да го споделя с вас и да чуя и вашите мнения!

Повече от фен
    Град
    sofia
    nai-dobre e da kaje6.za6toto ako razberat 4e ne si im kazal ,6te stane po zle

nai dobre si kaji ....lele az samo 3-ki praskam po matem....4 e super ama tfa e za drug forum
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Boje za tva li se pritesnqva6 mene ako za vsqka 4etvorka me izselvaha zna4i ve4e da sym se preselila ot dr styrana na kontinenta a ti 6tom za edna 4-ka se pritesnqva6 ili za 3-ka ne te znam ako ima6e moie problemi kakvo pyk 6te6e da ti e togava
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

po dobre ne im kazvai nishtu,a se stegni i nau4i tozi material i si q opravi taq ocenka

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Re: Moderated:Как да им кажа за 3-та и изобщо да казвам ли?

Цитирай Първоначално написано от писанка
    Понеже миналата седмица класът беше много шумен госпожата по математика ни трясна набързо една контролна за новия материал. А аз получих 4. Наще ще ме изселят от вкъщи, ако разберат. Хора, моля ви помогнете ми. Как да им кажа за 3-та и изобщо да казвам ли?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    kaji im sa vse pak i te sa bili deca, nali? samo 4e ne razbrah 3 ili 4 ima6?
    nai-veroqtno 6te ima malko ama nema stra6no 6te jivee6!

po-dobre im kaji 4e 6te e lo6o ako razberat ot dr mqsto po-dobre ti., otkolkoto nqkoi drug

ne krii ni6to roditelite sa edinstvenite hora koito mogat da ti pomognat ako ti se karat to go pravqt za tvoe dobro

Град
    Italy,Venezia
    Престарай се намери сили и им кажи най много да ти се накарат но ще им мине все пак не е дошъл краят на света само заради тази слаба оценка
    Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.

Супер фен Аватара на someonerandom
    ТЕМАТА Е ОТ 2005 teenajer 993 стига си изравял теми на по 3-4 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си