.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Когато споделиш ти олеквало?

Толкова често искам да споделя с някой , който да няма за цел да ме прецака или да се изкефи на нещастието ми и да се почувства по-добре . Щотооо и най-близката ми fr. гледа да си изчисти лайната в мене . Смятайте . Имам чувстово че вече всеки има за цел да те прецака винаги или то поне да се почувства по-добре на твой гръб . Няма батее с кой да споделя , да ми олекне , да чуя 1 шибаааан съвет . Няма такива неща ... все едно само на мене ми изсипват пумия на главата и аз се чудя как да я изчиста като помагам на някви хора непрекъснато в шибаните им проблеми , на тях им минава , но всичкия shit е при мене и в момнет НЯМААА на кой да кажа 2 думи беее ....
    който търси - намира . ^^

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    слушаме те

Ногу интересни хора познаваш... според мене... Мъдааа... недей рева. Кво ти пука, сигурен съм, че се ебе отзад, прави сфирки и гълта. Ми бъди малко мъж бе, кажи "НЕ, АЗ НЯМА ДА ТИ ЛИЖА ПУТКАТА, ТИ ШЪ МИ ИДЕШ УЯ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА!" Все едно няма достатъчно хора на земята... Заеми се да си търсиш нови приятели просто.

ам да е така е ... пък и съм момиче освен тва

Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    ам да е така е ... пък и съм момиче освен тва
    Знам, че си момиче. Образно казано казвам да бъдеш мъж... Заеми се въпреки, че са мноо техната мамица...

Мега фен Аватара на xoxi
    Форуми като този са създадени точно за тази работа.
    Да не говорим, че има милион сайтове за анонимно споделени истории и всякакви глупости от тоя род.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Хах, човек, ако ще ти олекне - давай.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    Пловдив
    оф и аз имам подобни проблеми ама аз искам да сподела,а тея пред си мислат,че преигравам,майна..ако ме бяха чули поне веднъж щеха да знаят,че не е така
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

WaitForMe
    Guest
    ако вярваш ,че има на кой да споделиш даваи няма по хубаво нещо от това .. но внимаваи защото може да ти се изсмее в лицето и тогава става неприятно

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Така е!Винаги е било така и каквото и да казват хората,никой не може да те разбере!Никого,освен майка ти(или изобщо някой от сем.) не го интересуват твоите проблеми!Пак казвам-винаги е било така...

Просто останових,че сами трябва да преглъщаме нещата и да не се втелясваме толкова много,защото изобщо няма смисъл

Искам да кажа,има трудности и е хубаво,ако има човек,който да те подкрепи,нооо не винаги може да се разчита на някого,затова най-хубаво е да можеш сам да се спряваш с трудностите..и така..инак-излей си душата във форума нали е за това все пак..

еми да е хубаво е че има форуми нали хаха обаче като няма никой на който да разчиташ от обкръжението ти е прекалено неприятно. Сигурно ще ви пиша някви работи когато изтегавея , както стана вчера ...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    аз ползвам 'изповедалнята'
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Така е!Винаги е било така и каквото и да казват хората,никой не може да те разбере!Никого,освен майка ти(или изобщо някой от сем.) не го интересуват твоите проблеми!Пак казвам-винаги е било така
    да,бе,да,на семейството му пука..повечето родители нямат време(и желание) след бачкане цял ден да си говорат с децата,пускат турския сериал и т'ва е..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    да,бе,да,на семейството му пука..повечето родители нямат време(и желание) след бачкане цял ден да си говорат с децата,пускат турския сериал и т'ва е..
    И това го има вече..времената станаха такива... преди се оплаквахме че само ни разпитват какво става с нас.. а сега сякаш ни липсва това.Преди и аз разчитах на моите приятели и т.н. но се научих само да се оправям и така. Ако мога с нещо да помогна или каквото и да е пиши
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Sofia
    Щом си стигнала дотук направо те съжалявам

Ходи тегли едно сранье и ще ти олекне.
    ТЕСТВАНО! \/
    Pagani Zonda

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Аууу разбирам те Единстения човек, който мо разбираше и подкрепяше, и който страшно много обичах вече е далеч от мен НАЙ-НАЙ-НАЙ добрата ми приятелка замина за Испания... От тогава си пазя проблемите за мене само
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Така е!Винаги е било така и каквото и да казват хората,никой не може да те разбере!Никого,освен майка ти(или изобщо някой от сем.) не го интересуват твоите проблеми!Пак казвам-винаги е било така
    Колко си права..вечер майка ми се прибира, пуска турските сериали и нищо друго не я интересува
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си