- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kak da otkradna....
abe vaprosa mi e kak da otkradna irc kanal.kak sa sistemite da stane tazi gazaria![]()
hehe to ako stava6e taka lesno ... nai malkoto trqbva dai ma6 instaliran spy na kompa ne jertvata s kanala ... baq e slojno
Хм... зависи какъв канал,ако е на някой от градовете или на някой голям хакер -трудно![]()
Но ако е по малкоо каналче,което се пълни до 20 души и на човек,които много много не разбира не е толкова трудно,само си трябват няколко команти и това ено по добре не го прави.. на мен ми взимаха канала,който е на почти 3 години,ама после зле за тяхните..
))
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
A shte kajesh li komandite. az razbiram ot irc i to dosta i ne go pravq za lo6o na nqkoi.
Аз бях гепал така...едно каналче на един приятел...то по-точно на неговия футболен отбор и бяха станали някви фалове....с UniBG и всички регнати канали вече не бяха
и така го регнах..и те пак влизаха..същите хора имаще към 100тина човека....ама после му го върнах де....той приятел
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Първоначално написано от MaPuXyaHa
и да не му го беше върнал,след като старата база данни се върна,това,че си регнал канала вече е нямало значениепросто всичко се е върнало по старому - foumnder-a на канала е бил стария,а не ти,паролата е била старата,а не твоята и такам
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
М нем!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Канала си се запази с мойте данни!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Друг начин е да кажеш на някой админ да дропи канала и после ти го регнеш на ново![]()