мога да кажа аз какво изпитвам:

за кока и още няколко неща няма да коментирам не съм пробвал, не съм фен на това да слушам дартаци научни галфони какво ми приказват.

трева - в началото беше много зле, защото рано пробвах и психиката не ми беше свикнала, филмите бяха лоши но премина и стана забавно. В общи линий ми е доста смешно, чувствам се много уютно и добре, чувствам се много близък с този с който съм пушил, мисля че ме разбира за всичко за което му говоря, абе на една вълна сме. важно е стандартните филми в които влизаш да не им обръщаш внимание, като че сърцето ти бие много силно, че това и онова те боли, трябва да си казваш че това е илюзия защото често е така. Освен това лично при мен ми стават много чувствителни краката и ми е ужасно гадно когато нещо или някой се докосва до тях, но това си е мой филм. Може да се прави за релакс и губене на време, не препоръчвам за всекидневна употреба, могат да ти минат години в бездействие, като на един приятел, а и ставаш доста апатичен от нея, не ти се прави нищо.

амфети - дава сила, енергия, много ти се приказва и съответно подсилва настроението. както при бонбоните относително лош афтер, лекува се с много малко трева (1-2 дръпки доколкото да ти мине стомаха и да спрат болките в мускулите + сън). Обезводнява - повече вода. Може би по половин литър на 40-60 минути е добре. Останалото е безсмислено само пикаеш като обезумял, най-много да се натровиш (съществува и такова нещо като водно натравяне). В големи дози наведнъж причинява кървене от носа понякога. Нечистотата задърства синузите и стават доста изхакани неща - в продължение на 2-3 дена ти е амфетено в носа Първите няколко пъти водят до параноя.

бонбон - лично аз слушам електрона музика и ми влиае по следния начин - става ми много хубаво, имам чувството че не чувам музиката си само с ушите си ми я възприемам с цялото си тяло, останалото е горе долу като при амфетите.

Малки допълнения към горните 2 - не се опитвайте да ядете, няма да стане преди коз+сън. Не се опитвайте да биете чикий, пениса ви става като бобче и чикията отнема 40-50 минути, същото е и при секс. Напитки - вода и ред бул, другото ми е ужасно поне на мен. Ако ще се ходи на дискотека - слънчеви очила, не от газария, просто светлото много дразни. Правило номер 1 - БОНБОНА ВИНАГИ ХВАЩА. Не се вкарвайте във филма че не ви е хванал, просто танцувайте всичко ще дойде от само себе си. При първия втория а може би и третия път 1 ви е предостатъчен. Бонбон се зима поне през 2-3 часа. Това е което мога да кажа.

Кока - много скъпа, но няма афтер, друго не знам

Хероин - подписваш си смъртната присъда, в никакъв случай

ЛСД, Гъби и други халюцигени - има възможност за лоши филми, не е никак забавно, особено лсд доколкото знам действа между 7 и 12 часа и се стига до крайности (решаваш че можеш да летиш и се мяташ, решаваш че си портокал и почваш да се белиш с нож, такива работи) така че не препоръчвам