- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo razbirate pod "komplexirani muje" ?
mi spored men tva sa tiq koito se pritesnqvat za goleminata na 4lena si!za tva 4e sa mnogo niski 4e nqmat mnogo mskuli i taka a nai ob6to tiq koito ne se haresvat!
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
Kompleksirani sa tezi kotio imat nqkaf nedostatak i go pokazvat kato se naduvat hodqt sa biqt drankat prostotii i t.n. Poznaam edin deto e super nisak i izbiva tfa kato se naduva nasqkade mutrei dranka za koka apak e nqkfo laino![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Общо взето това е накратко казаноПървоначално написано от pgg
Също някои от тези, които киснат с часове пред огледалото и си оправят прическата, облеклото
Но! Разликата м/у суетността и наличието на комплекси е много малка
Някои се стараят заради себе си (това не е проява на комплекси), но други заради другите (което е лошо!)
Хората са казали, че за да те харесват другите трябва ти сам да се харесаш преди това...така че преди да бързате да избивате комплексите се постарайте сами да се харесате и докажете на себе си и след това на другите
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ми тва са мъжлета, дето мислят прекалено много за себе си и винаги си намират кусури - и колкото повече кусури, толкова повече си избиват комплексите, като се перчат и се надуват!демек 60-70% от момчетата между 17 и 30 в момента
ХАХХАХАХАХА
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Поне 99%от момчетата и около 99,9% от момичетата... няма човек, който да се мисли за идеален, няма хора без комплекси( а тези дето казват, че нямат, са най-големите комплексари)... Всъщност може и да има хора дето се мислят за перфектни, но те са затворени в определени болнични заведенияПървоначално написано от SEXtreme
![]()
Просто трябва да се научим да преодоляваме комплексите малко по малко
кокото по-малко, толкова по-добре...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
хахахаххахаахахха......LOL!Първоначално написано от rosskata
Admin-Coki:
Добре, аз какво съм виновен, че съм перфектен? Неземно красив и чаровен, умен и интелигентен, забавен и с чувство за хумор. Имам ли комплекси?![]()
Левски шампион але але!
...Първоначално написано от air_J
Нямаш...имаш проблеми със самочувствието. "Перфектен"?Или се ебаваш или си най-плоския, надут пуяк EVER!
Admin-Coki:
Първоначално написано от air_J
Тебе те знаем
Айде, от мен да мине, ще направим изключение, няма да ходиш в специализирано заведение за "перфектни"
но виж можем да те пишем в червената книга на изчезващите видове
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Обичам те!Първоначално написано от rosskata
![]()
Левски шампион але але!
Абе оправянето на прическата и дългото киснене пред огледалото не са баш комплекси, сравняването на членовевте също (тое по- скоро да се докажат, или простосе деградирали и се чудят каква простотия да измислят)
За мен компликсарско е удрянето на жена, или някой е на по- малка възраст и килограми ...
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!
Teq deto zavijdat na priqtelite si che imat poveche broiki..
ооо армандо, ти опропасти живота ми. аз те оби4ам а ти обичаш сестра ми росалинда...Първоначално написано от air_J
никога пове4е не ще обичам някои друг. збогом моя любов, бъди щастлив, и попътен вятьр...![]()
![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Прости ми, но няма как да обичам точно теб, защотото съм прекалено комплексиран от ръста си, за да позволя твоята любов да докосне сърцето ми. Просто до теб се чувствам като джудже и се комплексирам.Първоначално написано от х
П.С.> Ето един мой коплекс - нисък съм!![]()
Левски шампион але але!
ето това е комплексиран човек. дали е мъж - не се знае...: http://www.teenproblem.net/f/profile...profile&u=8247![]()
![]()
![]()
![]()
poznavam mnogo hora ot bb-team.org i moga da kaja 4e nqma kompleksari tam ....tam ne e kato tuk samo PROSTOTIQ I SEKI DA GLEDA DA PODRAZNI DRUGIQПървоначално написано от Traffic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Орезаха ни.Кво стана със свободата на словото питам аз??
хехе....че то тука е фрашкано с комплекси - особено сред мъжката част!
Admin-Coki:
бях забравил що не влизам тука. и рекох да вляза. и като ви видях отговорите се сетих - щот сте някви тийнчета дет приказват без да разбират. не всички. и не че аз толкова много разбирам, но поне не си показвам простотията наред.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Ami ima adski mnogo kompleksirani muje!!!
Pove4eto deto na lqvo i na dqsno prikazvat 4e mogat da zadovolqt vsqko momi4e - sa si to4no takiva (tupi i s kompleksi)!!! A vsu6nost edno momi4e nemogat da dokarat do orgazum
samo deto znaqt da prikazvat ...
pove4eto niski mom4eta (pod 170sm) su6to sa nqkfi kompleksirani 6tot kato vidqt nqkoq visoka macka
i prosto nemogat da q imat ...
teq idioti, koito se praqt na mnogo nahakani i otvoreni, a ne sa i sa sme6ni - vsu6nost sa si edni zduhani i "kuhi" iiii prostooo se 4udqt kak da si izbiqt kompleksite...
mnogo muje se kompleksirvat i ot malkiq razmer na k*ra iii
su6to sa nqkfi mnogo protivni...
pove4e ot mujete, koito sa zduhani i okolo koito nqma momi4eta, se praqt to4no na "vijte me koi sum az...okolo men samo macki, i kak vsiii4ki sum gi iz4ukal" (da, da ama sum devstven, nali???)....tctcc sq tova pak e izbivane na kompleksi!!!
Ob6to vzeto - tova e nakratko! Okolo nas ima mnogo ograni4eni hora, pulni s kompleksi, poznavam mnogo takiva i ujasno mnogo si sujelqvam ...![]()
MACHOKAaaaaaaaaaaaa
sedi zad pc-to prai se na vseznaesht - kopae trudni dumi ot re4nika ...i "bate az sym umen jenite sa s men" a na kraq kvo ... i duma nemoje da obeli ... izbiva si kompleksite s mnogo mislene ... s zaplashvane na drugi - shtoto e uj golemiq myj ... abre komleksar = balyk!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
imenno za tova kazah 4e POVE4ETO mom4eta sa takiva - ne vsi4ki :P Razbiram te!
Absoluitno ne sum suglasnaПървоначално написано от SyLZaTa
![]()
4atila sum mnogo puti s nego i opredeleno moga da kaja, 4e e strahoten 4ovek! Da, taka e! I teq "trudni dumi" ne gi vadi ot re4nik, prosto ti ne moje da osuznae6 4e intelektualnoto mu nivo e mnooogo po-visoko ot tvoetotctcc, taka si e!
machoka e izklu4itelno svesten i mnogo puti mi e pomagal i iskreno mu se vuzhi6tavam kato 4ovek! Osven tova otnovo gre6i6 kato kazva6 4e si izbival kompleksite kato kazval "kolko jeni imal" - emi az puk mislq 4e nikfi kompleksi ne izbiva - naistina e mnogo sladuk i 4aroven!!! I sexyyy
![]()
Sq vsi4ki 6te kajete - 4e se podmazvam,prosto go haresvam kato 4ovek...naistina ne se podmazvam!!! 6toto i na men machoka mi e tril mneniq ama si ima6e pri4ina :P