Така, ами аз никога не пия. Просто като съм виждала хора, пияни как се мотат по улиците, одрипани, младежи как драйфат по купони, как говорят глупости, правят неща , от които после се срамуват или не помнят нищо и като чуя алкохол и за мен това е пропаднала работа. Биричка - може, за разтоварване, за настроение. Но не разбирам защо 3ма човека отиват пият мента, после водка, после едно шише текила, напиват се нарочно така, че да не могат да ходят и на другия ден не помнят какво е станалио, къде са в момента, какво са правили. Защо го правят хората? Обяснете ми, защото не мога да го проумея. Начин да се приобщиш към другите ли е това, защото определено не изглежда весело да се напиеш така свински или пък е някаква друга социална потребност? Защо? Обяснете на човек, който не обича алкохола и не пие въобще! Не е ли по-хубаво да си изживееш моментите трезво и пълноценно? Не е ли това евтина радоста, кратотрайна, която после не носи нито спомени , нито нищо, остава някакво време просто прекарано и не ти завещава нищо за бъдещето...