- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо алкохол?
Ами аз пия, защото ми е вкусно, защото на купон алкохола може да разчупи леда... Абе ако се пие в умерени количества, не виждам нищо лошо в това... Но на човек му трябва да се умъртви 2-3 пъти за да разбере, че не си струва да се освинва чак толкова...
п.с Напоследък забелязвам, че и мен не ме хваща много-много...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ами аз не пия твърд алкохол, много ми е гаден. Биричка
от време на време, вино, някой и друг коктейл и това е. Аз на купон или имам или нямам настроение, и алкохола не ми влияе осбено. Само като помириша водка вече, и червата ми почват да се гърчат конвулсивно. Освен това много мразя, някой приятел като се напие като каруцар, лигави ми се, после се оказва натровен, и целия купон отива по дяволите. А има хора, които системно се наковават и развалят всичко, което е още по дразнещо, не е никак приятно някой да ти се строполи в краката и да се издрайфа насред стаята....Човек трябва да знае по колко да пие, ако това спомага за настроението му, ако пие само за да се голмее, това е вече глупаво.
Give me your best shot motherfucker!
Аз пия само ликъор,бейлис,малибу и бира(все слаб алкохол)Според наблюденията ми,моите приятели пият,за да са по-отпуснати,за да си позволяват да правят каквото си искат и алкохола да е оправдание,че уж" нищо не помнели!