Цитирай Първоначално написано от Josefinne
Така, ами аз никога не пия. Просто като съм виждала хора, пияни как се мотат по улиците, одрипани, младежи как драйфат по купони, как говорят глупости, правят неща , от които после се срамуват или не помнят нищо и като чуя алкохол и за мен това е пропаднала работа. Биричка - може, за разтоварване, за настроение. Но не разбирам защо 3ма човека отиват пият мента, после водка, после едно шише текила, напиват се нарочно така, че да не могат да ходят и на другия ден не помнят какво е станалио, къде са в момента, какво са правили. Защо го правят хората? Обяснете ми, защото не мога да го проумея. Начин да се приобщиш към другите ли е това, защото определено не изглежда весело да се напиеш така свински или пък е някаква друга социална потребност? Защо? Обяснете на човек, който не обича алкохола и не пие въобще! Не е ли по-хубаво да си изживееш моментите трезво и пълноценно? Не е ли това евтина радоста, кратотрайна, която после не носи нито спомени , нито нищо, остава някакво време просто прекарано и не ти завещава нищо за бъдещето...
еми нз дали може да се каже че редовно пия но ми харесва като съм на купон илри на дискотека да си пийвам малко.много рядко съм се напивала като свиня а повечето пъти пия по мъничко колкото да ми стане весело и да помня на другия ден кфо съм правила.