- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Rumaneca i enchev
sorry ako ima takava tema no mi stana interesno dali im se kefite rumaneca i enchev 6toto mnogo gi haresvam.pls otgovorete mi
peteto
da haresvam gi.stavat za slushane![]()
всъщност са ми безразлични-кефят ме ама не са ми любимци.напоследък направиха яки песнички особено "джилиай"и "сан санана" е готинка.
а иначе на външен вид от двамата по-симпатичен ми е Румънеца.
da haresvam gi.stavat za slushane![]()
В началото яко ме кефеха и даже си взех ОРИГИНАЛЕН ДИСК , ама сега ...чети в началото!![]()
...SUX...
Everything's gonna be alright...
тия двамцата са позор БГ хип хоп-а
![]()
не ми допадат особено![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
fuckin shit![]()
THE HATE U GIVE LITLLE INFANTS FUCK EVERYBODY
pozor e dueta na Ustata i AZIS!Първоначално написано от фен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne!!!!!smurt!ubiite gi!!!!
vendettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahti palqcite![]()
[Admin-Coki:
системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
/забрана за ползване на такъв - 2ра
/ 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
/ забрана на ползване на такъв
Ха ха ха тия са ми цифра пробити!![]()
Мноу са ми смешни!![]()
Много са зле!Не ги знам какъв стил музика правят,но са много далеч от рапа и изобщо не е правилно да ги наричат рапъри.Гледах техен клип в някаква пустиня - пълна боза!Единия дори се опитва да пее,а си личи,че не му се отдава много-многоМного зле,много зле ..
Еми харесвам ги, защо да не ги харесвам-имат някои мн готини песнички.Румънеца и Енчев не са ми най-най-любимите, ама си имат песни и стават за слушане![]()
Ми ... биват![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
Епа не са кой знае кво.. тая новата им песен не е лоша;-))
Да.Аз ги харесвам.Giliai,giliai е мн луда песничка.И новата San sanana също е мн добра![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!