.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Въпрос към момичетата

Искам да ми отговорите често на въпроса. Значи моя проблем е с акнето. Примерно ако едно момче ви се струва готино, ще се повлияете ли при избора си от това че има пъпки примерно. Аз не че имам много пъпки но не са и малко и няколко от тях доста личат въпреки че въобще не ги пипам и съм опитвал борбата с различни медикаменти но не става. Тези пъпки които вече имам изчезват но не се предотвратява излизането на нови и на практика акнето се намалява но не и унищожава. Та кажете ми примерно пречат ли пъпките(ако не са много) при избора ви и загрозяват ли момчетата по един или друг начин. Благодаря предварително за отговорите ви

на мен ли4но-не.Ако харесваш някой истински пъпките са най-малкия проблем(е ако са много,е дразнещо)Но азко са тук-там...става.Пък и всеки има период в живота,в който има пъпки.
    ще бродя с длани,където искаш ти! ще пускам палаво език,където искам аз! ще ме изпиваш яростно с о4и и ще се молиш двамата да сме сами!!!

Guest
    Е успокоих се защото при мен определено са тук-там а не много

На пръв поглед могат да ме фрапират тея пъпки..ама ако обичам човека и мн го харесвам..пъпките са без значение за мен : )
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

mi spored men ne e mnogo frapira6to,ne e fatalno,po4ti vsi4ki sa taka...

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    за мен това не би било проблем
    пъпките са до време
    а и ако цениш в един човек само външния вид...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    :P emii spored mene tva vuob6te ne e problem :P az naprimer imah edno gadje koeto stra6no mnogo si go haresvah i toi naistina imashe GOLQM problem s pupkite no mene vub6te ne me interesuvashe tova vajnoto beshe 4e si go haresvam ... takuv kakuvto e taka 4e spoko 4ove4e nqma da se kosish mnogo ako ina4e si gotin i pe4en pupkite sa ti nai malkiq problem daje nikakuv problem :P

Guest
    Дано да е така защото немога да се справя с моите пъпки. Значи както казах те определено не са много, ползвам медикаменти но ефекта е временен. Примерно една седмица лицето ми е абсолютно чисто и като се събудя някоя сутрин вече имам излезли 5-6 които се махат за месеци. Други пък които ми излизат са след бръснене на лицето. Трети са ми само подутини под кожата. Нямам много но все пак личат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си